Vrolijke Rainbow Loomfiguurtjes om te maken in de kerstvakantie

KerstboomLoomen jouw kinderen ook? Dan heb ik hier een paar ideetjes voor figuurtjes die je samen met ze kan maken in de kerstvakantie. Kleurrijke kerstfiguurtjes om neer te zetten, voor in de kerstboom, voor om je nek, voor aan een armbandje en ga zo maar door. Heb je geen loom elastiekjes meer in huis? Je koopt ze hier. Vrolijke Rainbow Loomfiguurtjes om te maken in de kerstvakantie!

Lees ook: leuke rituelen met kerst voor kinderen

Vrolijke Rainbow Loomfiguurtjes om te maken in de kerstvakantie

Loomen is eigenlijk alweer een beetje uit, maar mijn kinderen vinden het stiekem nog best leuk om te doen. Soms komen ineens de loom-ramen weer tevoorschijn en de elastiekjes. Dan gaan ze aan de gang. Ik haal de creaties soms uit elkaar en dan bewaar ik de rubberen bandjes weer in een bak op kleur. Zo kan ik het af en toe als activiteit op tafel zetten, bijvoorbeeld na schooltijd. Rondom kerst is het natuurlijk erg leuk om aan de slag te gaan met de rainbow loonfiguurtjes in kerstsfeer en wintersfeer. Ze zijn er zeker weer een uur mee bezig en je kunt het ook meenemen als je op bezoek gaat om ergens anders kerst te vieren.

Kies je figuur

Rendier (Engels)

Kerstmuts (Engels)

Kerstsok (Engels)

Kerstarmband (Engels)

Zuurstok (Nederlands)

Sneeuwvlok (Nederlands)

Sneeuwpop (Nederlands)

Kerstbal (Nederlands)

Kerstkrans (Nederlands)

Kerstboom deel 1 (Nederlands)

Kerstboom deel 2 (Nederlands)

Nog meer loomen?

Er zijn op You Tube nog veel meer instructievideo’s te vinden, ook rondom andere thema’s. Heb je zelf een loomvideo gemaakt of weet je een andere leuke Nederlandstalige tutorial? Deel hem via het reactieveld hieronder!

Vorig artikelZò houd je kinderen gezellig tijdens het kerstdiner
Volgend artikelPapieren sneeuwvlokken decoratie
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in