Lalamour jurken

Kennen jullie het leuke jurkjesmerk Lalamour al? Nee? Ik dus ook niet. Maar ik kreeg 10 jurkjes opgestuurd van Amsterdam Selection om ze eens te proberen. Ik wil er graag weer eentje houden, maar welke? Ze zijn allemaal zo leuk!

De achtergrond van de Lalamour jurken

Lalamour is een merk voor vrouwen van alle leeftijden. Voor vrouwen die van kleur houden, van patronen, van de bohemian stijl met een tikje retro. LaLamour is ontworpen door Margit Pronk. Haar werk wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid, kleur en vrijheid. Ze wordt geïnspireerd door bohemian en retrostijlen en ontwerpt voor vrouwen die zichzelf durven te laten zien. Lalamour is overigens fair trade. Naast jurken hebben ze ook geweldige broeken en rokken. Ze zitten heerlijk, wijdvallend waardoor je ze bijna niet voelt. Ideaal voor een warme dag!

Welke zal ik houden?

Ik kreeg dus 10 verschillende jurken opgestuurd, die ik allemaal heb geprobeerd. Ze zaten qua pasvorm eigenlijk allemaal goed, op een enkel jurkje na. Dat maakt het kiezen meteen lastig, al heb ik wel een voorkeur. Maar ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! Welke vinden jullie het mooist?

Lalamour kopen?

Is Lalamour ook iets voor jou? Helemaal jouw stijl, of heb je er een jurkje tussen gezien wat je echt te gek vindt? Of misschien ben je wel benieuwd wat ze nog meer voor moois hebben? Dit zijn namelijk maar een paar jurkjes van de collectie. Je kunt het allemaal zelf bekijken èn kopen via de webwinkel van Amsterdam Selection.

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #127
Volgend artikelLieve juf of meester
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Het printje van de tweede vind ik gaaf (maar ik kan de voorkant niet zien.
    Het groene overslagjurkje staat je goed, maar de derde foto vind ik niet zo geslaagd…

    Leuk om zo’n stel uit te proberen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in