Welke schoenen worden er hip en hot in 2016?

schoenentrend-2016Wil jij er in 2016 ook hip en hot bij lopen? Volg dan onderstaande trends voor het komende jaar. We zien een aantal trends vanuit voorgaande jaren, maar ook nieuwe trends. Het is een combinatie tussen modern design en traditionele tinten, met een kleine knipoog naar het verleden.
De trends voor komend voorjaar en zomer zijn:

Details, details, details!
Als we denken aan deze trend dan gaat het vooral om de vintage stijl. Je kunt denken aan damesschoenen en herenschoenen met nieuwe technieken welke een elegante, futuristische vintage look hebben. De stiksels zijn erg opvallend en er wordt gebruik gemaakt van kurk. De schoenen zijn verkrijgbaar in metallic en lichte kleuren.

Overal kleuren
Vooral in de zomer gaan we veel kleuren zien. Zowel bij schoenen als bij kleding is deze trend te zien. Levendige en felle kleuren geven vaak een echte zomer gevoel en versterkt het ook. Kleur zal je vooral terug vinden bij sandalen, ballerina’s en sleehakken. De echte zomerse schoentjes. Bij Shoeline is er een ruime collectie verkrijgbaar.

sneakers 2016

Chic en sexy
Als je aan chic en sexy denkt, dan denk je natuurlijk aan nette schoenen. Deze trend brengt ons dames verleidelijke schoentjes en vaak in de kleur pastel. Dit heeft een luxueuze uitstraling. Vaak zie je deze schoenen in glanzend lakleer en mat leer, uitgevoerd in diverse kleuren zoals lichtblauw, roze of grijs. Dit is een trend, gebaseerd op de jaren ’60. Met deze schoenen zie je er elegant en chic uit.

Sportief
Ook de sportieve look zien we dit jaar terug. Het gaat om sportieve en atletieke elementen en kenmerken. Zo kun je denken aan traditionele sportschoenen, gympen in een nieuw jasje en de welbekende slip ons. Om er voor te zorgen dat de schoenen nog lekkerder en comfortabeler lopen, wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van nog lichtere materialen en flexibele zolen. Deze schoenen passen overal onder en kunnen eigenlijk (bijna) altijd.

Banner-gesponsord-product

Vorig artikel10 x kinderkleding met hartjes
Volgend artikelHartverwarmende rode linzensoep met sambal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in