Brabantia voor outletprijzen

Ik ben best wel fan van Brabantia. Zo hebben wij van Brabantia een aantal prullenbakken, een droogmolen en een strijkplank waar ik erg tevreden mee ben. Het grote voordeel van Brabantia vind ik, dat het vaak praktische spullen zijn, die er ook nog eens leuk uit zien. Ik ben geweldig blij met mijn roze flip bin prullenbak in de keuken. Jullie weten natuurlijk allang dat de muur in mijn woonkamer roze is. Die roze prullenbak mòest er dus komen.

Brabantia voor outletprijzen

Toegegeven, Brabantia is niet goedkoop. Zeker aan de mooie producten hangt een prijskaartje. Daarom wil ik mijn vondst om goedkoper deze producten aan te schaffen met jullie delen. Ik vond namelijk een prijsvergelijker waar ze Brabantia producten tippen tegen outlet prijzen. Deze vergelijksite heet Aldoor.nl en ze hebben er maarliefst 1815 producten van Brabantia. Deze producten koop je uiteindelijk in overige webwinkels, zij verzamelen eigenlijk de artikelen van diverse sites met korting. Enorm de moeite waard dus om daar eerst eens te kijken, als je van plan bent om iets van Brabantia aan te schaffen. Dat kan flink schelen in de portemonnee!

Op mijn wishlist

Wat ik op mijn wishlist heb gezet voor de komende feestdagen is onder andere nog een zelfde roze flip bin van Brabantia. In de werkkamer pak ik namelijk alle bestellingen in, en daar ontstaat vaak afval bij. Denk aan adresstickers die ik uitprint, verpakkingsmateriaal van mijn bestellingen bij de leverancier, pakpapier waar wat van overblijft, plakbandresten, noem maar op. Ik heb er nu een kleine prullenbak staan, maar ik merk dat deze steeds heel snel vol is. Op de werkkamer heb ik de kleur Heartwood van Flexa, een warme kleur waar roze heel goed bij past. Daarom wil ik graag daar deze flip bin, want die is lekker groot.

Sort & Go

Wat ik ook al heel lang wil hebben zijn de Sort & Go bakjes van Brabantia. Wel jammer dat deze nog niet in roze verkrijgbaar zijn, maar de mintgroene versie vind ik ook mooi. Wij hebben namelijk in dit huis 3 verschillende bakken: gft, pmd en papier. Het restafval moeten we zelf naar containers in de wijk brengen. Ik wil, vanwege het milieu, graag mijn afval scheiden. Bovendien raakt de vuilniszak met restafval dan ook minder snel vol. Ik vind het alleen heel onhandig als ik voor elke geschilde appel helemaal naar buiten moet lopen. Daarom zijn de kleine bakjes van Brabantia ideaal hiervoor. Je zet ze op het aanrecht en verzamelt gedurende de dag je gft afval in het bakje. Aan het einde van het dag breng je het dan naar de gft bak, spoel je het bakje om en het is klaar voor de volgende dag om te gebruiken.

Voorraadbussen

Wie trouw mijn weekoverzicht leest weet het vast nog: een tijdje geleden had ik in mijn keukenla overal motten en rupsen. Een echte plaag, vreselijk was dat! Ze zaten in een zak noten die ik op de markt had gekocht. En ze vermenigvuldigen razendsnel. Ik heb al wel veel voorraad in potten zitten, maar ik kan er best nog meer gebruiken. Die van Brabantia zijn handig, omdat ze een glazen venstertje hebben, waardoor je de inhoud kunt zien. Wel zo praktisch.

Broodtrommel

Bij ons gaat er, met 4 kinderen, wel een brood per dag doorheen. ‘s Morgens haal ik er 2 broden uit, want de kinderen hebben ook nog eens specifieke wensen. De één heeft liever donker brood en de ander licht volkorenbrood. Die broden liggen dan de hele dag op het aanrecht te slingeren. Die zou ik heel graag opbergen in een broodbewaardoos die ik op het aanrecht heb staan. Blijft het ook langer goed, en het staat netjes. Van de restjes brood bak ik in het weekend vaak wentelteefjes voor de kinderen. Dat vinden ze heerlijk. Brabantia heeft broodbewaartrommels in allerlei hippe kleurtjes, maar ik wil natuurlijk een… roze! Verrassend hè?

Brabantia goedkoper

Ik hoop dus dat jullie wat aan deze tip hebben, want je kunt flink besparen op de Brabantia producten als je via deze website naar de beste deal zoekt. Met Brabantia haal je sowieso kwaliteit in huis en de service is ook prima. Ik heb al een paar keer gratis een nieuw onderdeel opgestuurd gekregen, zodra er wat stuk ging aan een product.

Vorig artikelDe leukste kleurplaten voor de winter
Volgend artikelLast-minute originele kerstcadeaus bij 3Vosjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in