Wat is jouw bestnine?

Misschien heb je het zelf al voorbij zien komen op Instagram: de #bestnine van mensen die jij volgt? En wellicht vroeg je je af hoe ze die Bestnine selectie maken? Heel eenvoudig, daar is namelijk een website voor. Deze website zorgt ervoor dat jij ieder jaar kan kijken welke foto’s in jouw instagram tijdlijn het meest populair zijn. Dus de meeste likes hebben gekregen. Leuk om op de laatste dag van het jaar te kijken wat dat bij jou was! Bovendien zie je vaak weer kiekjes voorbij komen van een paar maanden geleden.

Wat is jouw bestnine?

Veel mensen plaatsen hun #bestnine foto’s al begin of half december, maar ik doe dat het liefste pas op oudejaarsdag. Dat is immers het moment dat je echt alle foto’s van dat jaar online hebt staan en dus ook pas met zekerheid gezegd kan worden welke 9 nou echt het meest populair zijn geweest. Vorig jaar waren dat bij mij vooral felicitatiefoto’s: van het nieuwe huis, de verjaardagen van de kinderen en mijn trouwdag. Ik ben benieuwd welke foto’s het dit jaar zijn!

Wat voor soort instagrammer ben jij?

Er zijn verschillende soorten instagrammers. Sommige mensen posten alleen foto’s over een bepaald onderwerp. Anderen plaatsen vooral privé foto’s, bijvoorbeeld van de kinderen of van hun gezin. Er zijn mensen die werkelijk alles posten en waar geen enkele lijn in zit. En er zijn ook instagrammers die er een sport van maken om een zo mooi mogelijke foto te publiceren. Foto’s die technisch gezien niet goed in elkaar zitten halen hun tijdlijn niet. Ik vind het dan ook leuk om van verschillende mensen te zien wat hun #bestnine is.

Wat kun je leren van Bestnine?

Als je de #bestnine foto’s van de Instagrammers die jij volgt goed bekijkt, kun je een heleboel leren. Als je graag veel likes op je eigen foto’s krijgt, kun je de #bestnine van jezelf en anderen analyseren om te zien wat dus werkt en wat niet. Welke foto’s zijn populair en waarom? Deze informatie kun je gebruiken om volgend jaar zelf meer likes te krijgen op je foto’s. De echte fanatiekeling maakt zelfs aantekeningen, zodat je het af en toe kunt nalezen. Want je gaat het gegarandeerd vergeten anders.

bestnine2018 hipenhotwonen
#bestnine hipenhotwonen 2018

Geduld

Je moet trouwens wel even geduld hebben hoor, voor je #bestnine afbeelding verschijnt. Het systeem heeft tijd nodig om na te denken, een paar minuten wachten is geen uitzondering. Denk dus niet dat de website niet werkt, maar zorg dat je wat geduld hebt. Het is echt de moeite waard om op te wachten.

Mijn #bestnine

Mijn #bestnine zal ik op 31 december publiceren, maar om jullie te laten zien hoe het er uit ziet heb ik het nu alvast even op de website ingevuld. Hieronder zie je wat tot nu toe mijn 9 meest gewaardeerde foto’s waren van 2017 en daar onder die van 2018. En hierboven vind je mijn #bestnine uit 2017 en 2018 van mijn woonaccount @hipenhotwonen. Grappig om te zien dat er vorig jaar vooral verjaardagsfoto’s in stonden, dit jaar blijkt IJsland er 3 keer in te staan, Ibiza 1 x en natuurlijk ook een paar keer mijn vier kinderen! Doen jullie ook mee?

#bestninehipenhot 2018
#bestnine hipenhot 2018
Vorig artikelLast-minute originele kerstcadeaus bij 3Vosjes
Volgend artikelGetest: anti-aging producten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in