Le Petit Tom

Als er een online winkel is die voorop loopt met luxe baby- en kinderartikelen dan is het Le Petit Tom wel! De luiertassen bijvoorbeeld: die zijn voor de verandering eens om hebberig van te worden. Leren, of leatherlook tassen die je zonder je te schamen ook als gewone handtas kunt gebruiken. Wel zo handig aangezien je als moeder  ook na de luierperiode nog wel wat mee te slepen hebt. Binnenkort komt er trouwens ook een stoere, vilten luiertas voor vaders in het assortiment! Helemaal geweldig vind ik de ballerina’s van BLOCH. BLOCH is hét merk balletschoenen en op deze wereldberoemde ballerina’s is de collectie van Baby BLOCH gebaseerd. De schoentjes zijn zacht, comfortabel en gemaakt van luxe leer. Ook voor jezelf kun je een hip paar ballerina’s van BLOCH aanschaffen. Er zijn zelf bijpassende ballerina’s, zodat je dochter straks en heuse Mini-Me is. Aan de grotere dochters is ook gedacht: naast de Baby en Ladies collectie is er ook een Toddler en Girls collectie.

Maar liefst 3 lezers mogen we gelukkig maken met een paar Baby BLOCH’s! Le Petit Tom stelt 3 paar Baby BLOCH’s ter beschikking (de winnaars mogen kiezen uit de modellen op de website). Om kans te maken op deze hippe schoentjes geef je antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de dochter van Tom en Katie, die ook gespot is met Bloch’s aan haar voeten?

Het antwoord ontvangen wij graag via dit formulier, vermeldt meteen ook op welk model je graag kans zou willen maken! Deze actie loopt tot 28 juni 2010.

Vorig artikelStudio Ditte
Volgend artikelI Make Cute Stuff
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in