I Make Cute Stuff

Weet je nog vroeger in de klas: geheime briefjes aan elkaar doorsturen? Dat idee is de Secret Promise-ring van I Make Cute Stuff ook. Maar dan in een volwassen uitvoering. De ringen zijn simpel en ingetogen en alleen de gever en de drager van de ring kennen de geheime tekst die aan de binnenkant van de ring gedrukt is. Romantisch toch? En voor alle supermoeders, superzussen, superdochters en superzonen, kortom voor iedereen die zich een stripheld waant, heeft I Make Cute Stuff de Comic Book Charm-kettting. Stoer, grappig en handgemaakt in Amerika.

Helemaal uit Amerika mogen we namens I Make Cute Stuff een Comic Book Charm-ketting weggeven. Om mee te doen vertel je ons wat je de leukste  Comic Book Charm vindt! Dat geef je natuurlijk door via dit formulier en wie weet mag jij straks zo’n leuke ketting in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 29 juni 2010.

Vorig artikelLe Petit Tom
Volgend artikelMerino Kids
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here