Studio LND

_DSC6282Bij Studio LND gaat het om een persoonlijk benadering; geboorte- en trouwkaarten worden daar altijd sámen gemaakt. Samen met toekomstige ouders of samen het toekomstige bruidspaar wordt er gekeken naar het idee. Vervolgens gaat Studio LND aan de slag en komt er  een kaartje uit wat al in de verbeeldingen van de mensen bestond.

Heel fijn! Want je kent dat wel. Je kan niet kiezen uit twee kaartjes; jullie vinden ze beiden zo leuk! GK KayStudio LND brengt deze twee kaartjes dan samen tot één, zodat je toch het kaartje krijgt wat je in je hoofd had. Of je ziet een mooi kaartje, maar dat is er alleen in het roze of blauw terwijl jij juist bruin in gedachten had. Bij Studio LND kán dat!

Dus is er bij jou een kleintje op komst of ga je trouwen? Ben je nog op zoek naar een originele, custom made kaart? Kijk dan zeker even bij Studio LND en profiteer van de korting. Bij gebruik van de code 10%HipHotLND krijg je t/m 7 maart a.s. direct 10% op de ontwerpkosten van je geboorte- of huwelijkskaart.

Vorig artikelMOOI OOK
Volgend artikelMijn Gekkegeit
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in