Villa Holland, overnachten in huisjes uit vervlogen tijden

Villa HollandJaaaa de klok is vooruit gezet, de eerste zonnestraaltjes hebben zich aangediend, we maken ons nu echt op voor de lente! Heerlijk om buiten te zijn, een weekendje weg te gaan in eigen land of misschien zelfs wel een weekje te genieten van zon, zee en strand in of buiten het seizoen. Villa Holland is een piepklein mini parkje gevestigd in Sint Maartenszee (Noord-Holland) met daarop drie romantische Oudhollandse houten huisjes a la Hans & Grietje. Huisjes uit vervlogen tijden waar je heerlijk kunt overnachten. 

Lees ook: Dit zijn de allerleukste strandhuisjes van Nederland!

Villa Holland, overnachten in huisjes uit vervlogen tijden

Huisjes uit vervlogen tijden, waaronder een huisje met bedstee, ingericht met brocante & folklore met een dikke knipoog naar Hollandse kitsch. De huisjes zijn uit de jaren 50/60 en waren een van de eerste vakantiehuisjes in zijn soort in de gemeente Zijpe. Ze staan naast het huis van de eigenaar op zelfstandig terrein. De huisjes zijn aangepast maar bezitten de ouderwetse charme van toen.

Rood, Wit & Blauw

Er zijn drie houten huisjes genaamd Cottage Rood, Wit en Blauw. De namen verwijzen natuurlijk naar de kleuren van de Nederlandse vlag. Ze kunnen geboekt worden als “loosjeeradresje” voor midweek, weekend en volle weken. Villa Holland is knus, eenvoudig en kleinschalig en ligt vlak aan zee, strand en duinen. In de nabije omgeving is van alles te doen, je leest er meer over op de website van Villa Holland. Ben jij een echte Holland liefhebber? Dan is deze locatie echt is voor jou en je gezin! Een cottage boeken kan heel eenvoudig online via de site: www.villaholland.nl. Villa Holland kneuterig overnachten

Vorig artikelLeafcutter Designs
Volgend artikelRaw Gaia Babylijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in