Villa Holland

Jaaaa de klok is vooruit gezet, de eerste zonnestraaltjes hebben zich aangediend, we maken ons nu echt op voor de lente! Heerlijk om buiten te zijn, een weekendje weg te gaan in eigen land of misschien zelfs wel een weekje te genieten van zon, zee en strand in of buiten het seizoen.  Villa Holland is een piepklein mini parkje gevestigd in Sint Maartenszee met daarop drie romantische Oudhollandse houten huisjes a la Hans & Grietje. Huisjes uit vervlogen tijden, waaronder een huisje met bedstee, ingericht met brocante & folklore met een dikke knipoog naar Hollandse kitsch. De huisjes zijn uit de jaren 50/60 en waren een van de eerste vakantiehuisjes in zijn soort in de gemeente Zijpe. Ze staan naast het huis van de eigenaar op zelfstandig terrein. De huisjes zijn aangepast maar bezitten de ouderwetse charme van toen. De drie houten huisjes genaamd Cottage Rood, Wit en Blauw, verwijzend naar de Nederlandse vlag, kunnen geboekt worden als “loosjeeradresje” voor midweek, weekend en volle weken. Villa Holland is knus, eenvoudig en kleinschalig en ligt vlak aan zee, strand en duinen. In de nabije omgeving is van alles te doen, je leest er meer over op de website van Villa Holland. Ben jij een echte Holland liefhebber? Dan is deze locatie echt is voor jou en je gezin! Een cottage boeken kan heel eenvoudig online via de site: www.villaholland.nl. Daar staat ook alle overige informatie, foto’s en wetenswaardigheden. Telefonisch: 0224-562401 e-mail: info@villaholland.nl Locatie: Belkmerweg 71a  1753 GD Sint Maartenszee.

Villa Holland stelt voor de winactie 3 oer-hollandse delfstblauwe muistmatten beschikbaar. Die kun je winnen als je het antwoord weet op de volgende vragen: Waarom dragen de huisjes van Villa Holland de namen Rood, Wit en Blauw? En wat is het unieke extraatje uit grootmoederstijd in Cottage wit? Het antwoord laat je ons weten via dit formulier, en wie weet mag jij dit hippe presentje ontvangen rond 29 april 2010!

Vorig artikelLeafcutter Designs
Volgend artikelRaw Gaia Babylijn
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in