Legoblokjes

Ze blijven leuk, die lego-blokjes. Gewoon, om mee te bouwen, maar ook als persoonlijk cadeau. Of het nu een poppetje met naam, een sleutelhanger of magneetje is, een legoblokje heeft een stoere uitstraling en doet het altijd goed. Op de website Mijn Blokje kun je zelf aan de slag om een legoblokje te personaliseren. Leuk voor een verjaardagsfeestje, traktatie of een andere leuke gelegenheid. Je kunt eenvoudig zelf uitkiezen: van haar tot kleding, hoe je wilt dat jouw legopoppetje er uit komt te zien. Ook leuk om samen met kinderen te doen. Bovendien een superidee om als bedankje voor de meester of juf te gebruiken aan het einde van het schooljaar.

Mijn Blokje geeft 5% korting op het hele assortiment bij bestellingen boven de 10 euro. Vul hiervoor de code Hip & Hot NL in. Veel shopplezier! Geldig tot en met 23 juli 2011.

Vorig artikelBibetta slab
Volgend artikelRing met naam of tekst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in