Dit zijn dè rokjes voor de zomer van 2015!

rokjesdag-2015Op rokjesdag tip ik natuurlijk de hipste rokjes die ik kon vinden van mijn favoriete merken en webwinkels. Ik hou heel erg van rokjes, zeker in de zomer. Lekker makkelijk en het staat elegant. Bijkomend voordeel: je benen worden lekker bruin!

Laat nou toevallig vandaag ook echt lekker zonnig zijn, perfect dus voor rokjesdag!

1. Van Blutsgeschwister heb ik al een aantal jurken en rokjes. Ik vind het een erg leuk merk met originele kleuren en prints. Het ene seizoen is het meer mijn smaak dan het andere, maar dit blauwe rokje vind ik heel leuk!

blutzegeschwitster rokje

2. Ook Le Pep is een mooi merk, en polkadots vervelend nooit. De zakjes bovenaan vind ik een leuk detail.

polkadot le pep rokje

3. Dat blauw helemaal hip is deze zomer blijkt wel uit het feit dat ook Talulabelle een heel leuk, kort rokje heeft in donkerblauw met oranje harten er op. Heel stylish!

talulabelle rokje blauw

4.Talulabelle heeft ook roze weer hoog in het vaandel staan: deze rok is klokkend en wat langer, maar met een wit of roze top erop staat het super!

talulabelle rokje roze

5. Zendee heeft hele casual rokjes, effen, in diverse kleuren. Ik pikte de paarse er uit, maar er zijn ook groene en zwarte, allemaal met een ander kleur touwtje. Zo’n rok staat stoer en sportief!

zendee rokje

6. Ik ben groot fan van King Louie, en dit roze bloemenrokje in de dure kleur “beaujolais” is er tevens in blauw. Lekker zomers!

King louie rokje roze bloem

7. Deze lichtgroene versie vind ik ook te gek voor de zomer. Is er trouwens ook in roze en tijdloos zwart. De print is te gek!

King Louie rokje groen

8. In de zomer mag geel uiteraard niet in je kast ontbreken, de kleur van de zon! Ook weer en rokje van King Louie, ik hou er van!

King Louie rokje geel

9. Weer heel anders, maar ook in mooi blauw en als leuk detail een zomerse kers op de zak, een jurk van Tante Betsy. Wie durft?

tante betsy rokje

10. Ook met de rokjes van H & M kun je uiteraard voor de dag komen, zoals deze leuke blauwe. Moet je wel de benen voor hebben… Ik sla ‘m zelf nog maar even over tot ik alle zwangerschapskilo’s  er af heb 😉

hm rokje

11. En last, but not least: de hippe rokjes van Chaos and Order. Als je dan toch even doorklikt, bekijk dan ook meteen de jurkjes even. Die zijn geweldig!

chaos and order rokje

Fijne #rokjesdag vandaag!

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Saskia van Droomwieg
Volgend artikelWelke mama wil Pampers Active Fit luiers testen?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in