Tandenpoetsen voor tieners

Van tieners en pubers is het bekend dat ze op enig moment wat onverschillig beginnen te worden. Vooral ten opzichte van hun eigen hygiëne. Dat geeft op zich niet, want ik heb er vertrouwen in dat het zich wel regelt als ze verliefd worden. Dan willen ze er vanzelf weer verzorgd uit zien en lekker ruiken. Maar wat betreft het tienergebit ligt dat toch iets anders vind ik. Een gaatje hebben ze zo en dat gaat nooit meer weg. Tandenpoetsen voor tieners is dus wel een dingetje.

Tandenpoetsen voor tieners

Dat nonchalante krijgen ze namelijk ook als het gaat om tandenpoetsen. Dat kun je best een keertje overslaan als je geen zin heb, vinden ze. Je ligt immers net lekker op je bed te chillen, wordt moe en dan ga je natuurlijk niet meer opstaan om je tanden te poetsen, toch? Bovendien: die beugel zit ook de hele tijd in de weg, dan kun je er niet goed bij. Of misschien beschadig je wel wat tijdens het poetsen? Niet handig. Ik poets dus wel niet vanavond. Of gewoon een paar keer per week ofzo.

Kids stage Oral-B Teen

Gelukkig is er nu in de lijn Kids Stage van Oral-B een Teen versie. Deze is speciaal afgestemd op tieners. Geen Disneyfiguren erop, geen gekke kleuren, gewoon in wit of zwart. Ze zijn immers geen baby’s meer 🙂 Verder zijn er twee soorten opzetborsteltjes te koop. De Sensi Ultrathin, met ultrafijne borstelharen die zacht zijn voor het tandvlees, maar ook tandplak verwijderen en de orthodontische opzetborstel, speciaal voor kinderen die een beugel hebben, om daar goed omheen te kunnen poetsen.

App met FunZone

De app van Oral-B heeft een FunZone die werkt met Augmented Reality. Er worden maskers op het gezicht van je tiener geprojecteerd, waardoor ze eenzelfde gevoel krijgen als bij snapchat. Door goed te poetsen, kun je steeds nieuwe figuren ontgrendelen, wat de motivatie om lang genoeg te poetsen verhoogt. Zo halen ze die twee minuten wel!

Oral-B Pro-Expert tandpasta

Tot slot is er ook zelfs bijpassende tandpasta. Hoe doorgestyled is dat? De Oral-B Pro-Expert tandpasta beschermt tegen de 8 meest voorkomende problemen die tandartsen controleren: gaatjes, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, aanslag, slechte adem, tandsteen en erosie van glazuur. Ook zit er een bepaald soort fluoride in die de mond zoveel mogelijk vrij van bacteriën houdt.

Waar te koop?

Deze hele fijne tandenborstel Oral-B voor tieners koop je onder andere via bol.com. Wedden dat je tiener hier blij mee is?

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Elektische tandenborstel Oral-B Teens
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelEen èchte kerstkaart die raakt!
Volgend artikelLekker kitsch met Kerstmis
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in