Lekker kleurig; hoezen voor je iPad

Recent is mijn iPhone weer eens een paar keer gevallen en dit keer heb ik een niet zo goed hoesje. Dat merk je dus meteen. Het glas ging kapot, nog meer kapot en ligt nu zo ongeveer in gruzelementen. Extra vervelend was het dat Maik ook problemen had met zijn telefoon en dat opgaf bij de verzekering en dit ook vergoed kreeg. Hierdoor kan ik dit niet ook aan de verzekering opgeven, dus ik ga maar gewoon zelf mijn glas laten vervangen denk ik. Feit blijft wel: een goede hoes voor je iPhone en iPad is zò belangrijk!

Lekker kleurig voor de zomer

In de zomer gaat de iPad natuurlijk mee op vakantie. Tenminste, hier wel. Vooraf download ik een bult aan tijdschriften, zodat ik genoeg leesvoer heb voor de hele vakantie. Ideaal vind ik dat nog steeds, je hoeft dan niet te sjouwen met een tas boeken en tijdschriften en hebt het toch allemaal mee. Dus die iPad gaat mee, evenals de e-reader natuurlijk. Toch is het wel heel belangrijk om de iPad goed te beschermen, zeker op vakantie. Bij het zwembad komt er al snel een spetter water op, krassen zijn zo gemaakt, grijpgrage kinderhandjes die als een magneet op de iPad afkomen doen ‘m ook geen goed en oververhit door de zon is zo’n tablet al snel. iPad hoesjes zijn dus een must voor wie de iPad mee neemt op vakantie. En in de zomer wil je het liefst een kleurrijke.

Tijdschriftenapp

Zoals gezegd gebruik ik dus iPad vooral om tijdschriften te lezen. Die download ik via de tijdschriften app. Ik heb een abonnement van €15 per maand en daarmee kan ik zo’n beetje alle tijdschriften lezen die er zijn. Een enkele andere die niet aangesloten is bij dit abonnement koop ik dan los. Verder gebruik ik de iPad ook om foto’s te maken, een vakantiedagboekje bij te houden en zet ik ‘m af en toe in voor de kinderen. Maar alleen als het echt nodig is, want eigenlijk vind ik dat ze schermloos de vakantie door moeten.

Tablet

Heb je geen iPad, maar een tablet, dan moet je natuurlijk ook voor goede bescherming zorgen. Een tablet is in aanschaf dan wel wat goedkoper, het blijft nog steeds een kwetsbaar product wat je tegen schade moet beschermen. Tablethoezen zijn er ook in allerlei soorten en maten, dus kijk nog even snel of je een mooie en goede kunt vinden, zodat ook jij op vakantie geen gedoe krijgt met je tablet.

Vorig artikelLieve juf of meester
Volgend artikelVier het Sint-Jans feest!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in