Woontrend: Prachtige kinderkamer in pasteltinten

pastel-uitgelichte-afbNa de ridderkamer voor mijn zoon, was het tijd om te zoeken naar spulletjes voor een meisjeskamer. Helemaal hip zijn nu de pasteltinten. Welke 10 dingen heb ik op het lijstje gezet?

  1. Dit strakke bankje van Kidkraft met pastelkleurige opbergbakken vond ik bij Speelgoedindeton.nl

1 kidkraft bank met opbergruimte - pastel2. Een vliegengordijn in de deuropening is niet alleen handig, maar ook erg leuk om in de kamer een hoekje mee af te schermen. Een voorbeeldje in mooi grijs en roze vond ik hier.2 vliegengordijn roze grijs3. Hoe laat is het? Kijk maar eens naar deze leuke koekoeksklok.  (ook verkrijgbaar in roze)

3 klok pastel4. Heerlijk dromen is volgens mij bijna een garantie in dit prachtige bed van Knuss. De handgemaakte meubels zijn gekleurd met verf op waterbasis.

4 bedstee knuss5. Op het bed ligt dan natuurlijk dit lila dekbed van Sebra.

5 sebra dekbed lila6. Zitzakken doen het altijd goed op de kinderkamer. Wat vinden jullie van dit exemplaar? Te koop bij Kidz Impulz.

6 zitzak aquamarine pastel7. Ben je niet bang voor een print op de muur? Dan is deze behangposter van Studio Onszelf met grote roze vlinders misschien iets voor jou. De poster is 2 meter breed en 3 meter hoog. O.a. verkrijgbaar bij Decorette.

7 studio onszelf posterbehang vlinder8. Eenvoudig, maar mooi en stijlvol. Dat is dit vloerkleed (120 x 160 cm) van Lorena Canals bij Tom & Lilly (in 4 kleuren).

8 vloerkleed katoen dots-pink9. Net zo eenvoudig, mooi en stijlvol is de industriële hanglamp van Sass & Bell. Kijk even op de site van Engeltjes & Draken voor de 4 pastelkleuren.

9 hanglamp Sass en Bell10. En een mooie perzikkleurige decoratiebol om het lijstje af te sluiten. Je kan ze ophangen, neerleggen maar ook bijvoorbeeld als halve bollen aan een muur hangen.

10 decoratiebol kinderkamer perzik

Vorig artikelGezond op een stokje!
Volgend artikelWin een Lavera-pakket voor vaderdag!
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in