Lentesokken van Collégien

Collégien, ken je natuurlijk al. Het is de Franse fabrikant van designsloffen, maillots & kniekousen voor kinderen en volwassenen. Ze verkopen producten van uitstekende en duurzame kwaliteit. We schreven er al eerder over op Hip & Hot.

chaussettes_courtesNet nieuw op de markt zijn de lentesokken in prachtige, frisse, zomerse kleurtjes. Van Collégien kreeg ik een stel toegestuurd om ze te proberen en ik ben overstag. Nog niet eerder had zulke fijne sokken Ze zijn heerlijk zacht, comfortabel en dragen heel fijn. Ik vind ze helemaal top!

De producten van Collégien koop je in de Franse webshop, maar gelukkig zijn er in Nederland een heleboel winkels waar je de spullen ook kan  kopen. Een overzicht vind je hier.

Namens Collegien hebben wij een mooie winactie. Als je het juiste antwoord geeft op de vraag in hoeveel kleuren kan je de lentesokken kopen, heb je (tweemaal!) kans om een paar van die mooie sokken te winnen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind kan je een stel winnen. Meedoen doe je via dit formulier. Deze actie loopt tot 20 mei 2013.

KALISTE_fr

Vorig artikelEmotiekoffer voor de kleintjes
Volgend artikelHandige stoel voor onderweg
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in