Collégien

Ik heb deze week de verwarming alweer aangehad. Het begint echt kouder te worden, hoe jammer ook. Aan de andere kant: warme chocomelk en kaarsjes kan ik ook wel waarderen. Wat ik altijd heel vervelend vind, is de koude voeten die ik dan krijg. En dus: tijd voor sloffen. Wel graag lekker warme, en een beetje hip natuurlijk. Voor Sterre kreeg ik een paar sloffen van Collégien, een merk dat ik een tijdje geleden op een Franse site spotte. Die sloffen zijn dus echt onwijs leuk! En handig is, dat ze in de wasmachine kunnen. Deze sloffen zijn dus ideaal voor kids, maar ook voor de ouders. Die kunnen dezelfde sloffen bestellen in hun eigen maat.

En dat is dan ook precies wat ik ga doen! Deze sloffen aanschaffen. Want voor Sterre bevallen ze heel goed. Ze zitten lekker zegt ze, zijn warm, hebben een goede anti-slip zool en zijn bovendien onwijs leuk! Ze zijn ook bij verschillende winkels in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt met de kortingscode hipandhot nu deze ontzettend originele en hippe sloffen zonder verzendkosten uit Frankrijk laten komen. Vul daarvoor bij de 2e stap van je bestelling de code in bij het veld “redeem code”. Hier zie je welke leuke motiefjes en kleuren er allemaal zijn! En op facebook lees je alles over de Nederlandse verkooppunten bovendien. De kortingscode is geldig tot en met 20 oktober 2010.

Vorig artikelCRAVE Amsterdam
Volgend artikelI am baby babyslofjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Hallo, ben op zoek naar kinder collegien sloffen. Alleen vind ik ze niet op de web in Nederland. Als ik ze uit Frankrijk importeer kost dat veel. Heeft iemand een tip waar ik ze in NL bestellen kan?
    Bedankt
    Tanja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in