Floor & Daan

Met de komst van de baby besloot ik de bakken bewaarde babykleertjes uit te zoeken. Heel erg leuk, al die mini-maatjes weer. Veel vond ik nog steeds leuk, sommige dingen ook iets minder. Soms ben je iets gewoon beu, maar ziet het er nog prima uit. Vaak zet ik het dan op marktplaats, maar eigenlijk is inleveren bij Floor & Daan ook heel handig. Bovendien kun je er zelf ook prachtige kleertjes shoppen voor een hele schappelijke prijs. Toch fijn, want zeg nou zelf, in deze dure tijd is het eigenlijk zonde om een pakje van 30 euro te kopen als ze er met een maand weer zijn uitgegroeid. De website van Floor & Daan is overzichtelijk. Merken die je er aantreft zijn bijvoorbeeld RALPH LAUREN – TOMMY HILFIGER – BURBERRY – ARMANI – PETIT BATEAU – IMPS & ELFS – MC GREGOR – OSHKOSH B’GOSH – LIEF! – GAASTRA – RIVERWOODS – VINGINO – BENGH. Merken om goed in de gaten te houden, want de leuke dingen zijn natuurlijk zo weg! Floor & Daan heeft trouwens niet alleen tweedehandsspul, je kunt er ook prima terecht voor nieuwe dingen. In het handige zoeksysteem aan de rechterzijde kun je snel op maat en op soort zoeken. Handig!

Namens Floor & Daan mogen we een cadeaubon van 15 euro weggeven. Laat ons via dit formulier weten wie Floor & Daan zijn en wie weet ben jij dan de gelukkige winnaar straks! Deze actie loopt tot 21 mei 2012.

Vorig artikelEen super trendy mini-bureau voor je kind!
Volgend artikelLeuke lijstjes voor moederdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in