Rosehip Company

Bij Rosehip Company (Rosehip betekent rozenbottel; de prachtige vrucht van een wilde roos) wordt er voor al de katoenen producten gebruik gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit betekent dat het katoen op een natuurlijke wijze kan groeien zonder dat moeder natuur een handje wordt geholpen met bijvoorbeeld kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Duurzaam en verantwoord dus, helemaal goed.

Een mooi voorbeeld van een dergelijk product is het kleuter rugzakje met de lieve naam ‘my little traveller’. De rugzakjes zijn qua formaat  geschikt voor een broodtrommeltje, drinkbeker, fruit en er kunnen dan ook bijvoorbeeld nog wat gymspullen bij. Je kleuter kan de rugzak gemakkelijk zelf open maken en weer dicht doen. Ze zijn in drie verschillende dessins verkrijgbaar zodat er altijd wel eentje naar je smaak te vinden is. Of naar die van je kleuter’s smaak natuurlijk!

Namens Rosehip Company mogen wij een mooie actie aanbieden. Laat ons via dit formulier weten wat de afmetingen zijn van de handige mini luiertas van dit leuke merk! Er  worden twee ‘little travellers’ verloot naar keuze.  Bestel je wat via de webstie, dan krijg je met de code Rosehip08actie maar liefst 20% korting op het hele assortiment!

Vorig artikelOrla Kiely peuterboekjes
Volgend artikelLeuke Lintjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in