6 x leuke paraplu’s voor als het regent

senz stormparaplu“Het regent, het regent, de pannetjes worden nat”, daar moet ik de hele tijd aan denken op regenachtige dagen. Altijd moet ik op zo’n dag toch naar buiten. De kinderen van school halen, of een boodschap doen. Een paraplu is dan wel handig. In deze blog 6 x leuke paraplu’s voor als het regent!

6 x leuke parpaplu’s voor als het regent

Een paraplu is toch echt wel een mega handige uitvinding vind ik zelf. Je gebruikt een paraplu vooral als je lopend onderweg bent. Ik was benieuwd of je tegenwoordig eigenlijk nog wel met een paraplu mag fietsen, aangezien fietsen met een telefoon verboden is. Dat blijkt dus nog gewoon te mogen. Het is wel belangrijk dat de paraplu je zicht niet belemmert en dat je goed kunt blijven sturen. Daarbij is het slim om een paraplu te kiezen die een beetje stormbestendig is, zodat je paraplu niet omklapt of wegwaait tijdens het fietsen. Hier de 22 x leuke paraplus’s voor als het regent die ik gevonden heb!

Lees ook: Heb jij al een hippe dames regenjas?

6 x leuke paraplu's voor als het regent

Stormparaplu’s

Ik begin even met een stormparaplu. Die vind ik namelijk toch wel het fijnst, omdat je zeker weet dat je ook bij harde wind deze paraplu kan gebruiken. Stormparaplu’s zijn speciaal ontworpen om windsnelheden van 80 km per uur de baas te blijven. Dat betekent dus wel dat je vanaf windkracht 8 ongeveer niet meer met je paraplu moet gaan buiten lopen, want dat houdt zelfs de stormparaplu niet.

  1. Senz stormparaplu: dit is misschien wel de bekendste stormparaplu. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en naast windbestendig houdt deze ook UV straling tegen, zitten er geen scherpe punten aan, is de paraplu stijlvol en hip en kun je ‘m in de sleeve overal mee naartoe nemen.
  2. Impliva heeft ook stormparaplu’s en deze kunnen nog net iets meer windkracht aan beweren ze. Windsnelheden van 100 km per uur moeten ook nog lukken, windkracht 10 dus. Das denk ik ook wel het laatste waarbij je überhaupt nog naar buiten wil denk ik, maar goed. Qua kleurtjes wel iets minder leuk dan de Senz vind ik, deze heeft als doek alleen zwart en wat kleur zit in de details.
  3. San Vitale heeft ook een bijzondere paraplu. Een binnenste buiten paraplu. Je kunt ‘m dus twee kanten op klappen. Hij blijft dan aan de ene kant droog en hij lekt niet. Bovendien is deze paraplu ook als parasol te gebruiken, want hij heeft een dubbel doek en is uv bestendig. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
  4. De Smati Petale Paraplu kun je handig meenemen en heeft een leuk design. Hij is ook windbestendig, maar er staat niet bij tot welke windkracht. Dat is dus afwachten. Ze geven wel 1 jaar garantie op de windbestendigheid.
  5. De Smartplu is innovatief. Ook deze plu kun je omdraaien, waardoor hij nooit zal druipen. Kan omgaan met windsnelheden van 90 km per uur en heeft ook nog eens een hip roze kleurtje.
  6. De Smati Pois Cuivres is gewoon een toffe stylish paraplu. Die neem je bijna mee voor de sier. Doorzichtig en gouden polkadots, ik hou ervan!

doorzichtige paraplu

Keuze maken

Een goede paraplu moet je gewoon in huis hebben. En als ie dan ook nog een beetje leuk er uit ziet, is dat helemaal fijn. Ik hoop dat je een keuze kunt maken uit deze leuke paraplu’s voor als het regent. Het is een keer investeren, maar je doet er vaak lang mee. Zelfs in een land als Nederland, waar het toch regelmatig regent…

leuke paraplu's voor als het regent

Vorig artikelWat is er te doen in Winterberg met kinderen?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #266
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in