Papiermier

De oprichters van Kokkie.be hebben iets nieuws bedacht, namelijk Papiermier. Hier vind je alles van papier, of wat er mee te maken heeft. Kaartjes, knutselpakketten, notitieboekjes, fotoalbums, memoblokken, stempels, you name it, they got it! En alles natuurlijk niet doorsnee, maar superorigineel, want Papiermier shopt het allerliefst in het buitenland, zodat zij de meest hippe stationery verkopen. Wil je dus even echt iets anders dan anders, dan is dat de plek om rond te kijken! Ik vind het inpakpapier en de gifttasjes errug leuk. Maar ook de luciferdoosjes-lamp is erg leuk, net als de Pickyournose animal bekertjes en de cupcakebakjes. En dat tekendagboek….wow! Nou ja, je kijkt er je ogen uit dus. Echt zo’n site om weer eens op je gemakje rond te kijken en boordevol leuk cadeaumateriaal voor de komende feestdagen!

Namens Papiermier mogen wij onderstaande vrolijke kaartjes weggeven. Wil jij een setje winnen? Laat ons dan via dit formulier het antwoord weten op de volgende vraag: Djerba Goldfinger staat in voor het design van een specifieke set papierwaren op Papiermier. Welke reeks is dit? Deze actie loopt tot 12 december 2010.

Vorig artikelMaak zelf een shirt met afbeelding van sinterklaas of Piet
Volgend artikelRapport voor mama
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in