Leuke zondagmiddag besteding: WijnSpijs wandeling

wijnspijs delftSoms is het als stel fijn om even wat met z’n tweetjes te doen. Oppas regelen voor de kinderen en een paar uurtjes samen er op uit. Bijkletsen, wandelen, lekker eten en drinken. Wij houden er van. Kom je weer eens tot een gesprek enzo.

Het allerleukste is het om de dingen die wij graag doen met elkaar te combineren in één activiteit. Lekker eten, een wijntje, een beetje bewegen en een goed gesprek kun je perfect samenvoegen tijdens een culinaire wandeling van WijnSpijs.nl. Wij planden alvast een zondagmiddag in. In Delft. In november.

Je kunt een WijnSpijs wandeling in diverse steden boeken trouwens. Door heel Nederland wordt het georganiseerd. Elke zondag wel ergens. Zoek een stad uit dichtbij, of maak er echt een dagje uit van en rijd naar een plaats op een uurtje rijden. ‘s Morgens een museum, ‘s middags lekker slenteren door de stad met af en toe een stop voor een lekker gerechtje en een goed glas wijn.

proefboekje

Je bestelt je kaarten eenvoudig online. Na je bestelling ontvang je de kaarten al snel per post. Het is mogelijk om allergieën op te geven. Je krijgt een soort strippenkaart met alle restaurants die je langsgaat. Ook ontvang je een proefboekje, om proefnotities van de gerechten en de wijnen te maken. Erg leuk! De wandeling begint rond 12 uur en is om 5 uur klaar. Koken hoef je dan waarschijnlijk niet meer, want je hebt heerlijk gegeten.

Wat ons betreft een ideaal middagje uit!

Ik ben benieuwd, wat is jullie ideale middagje uit met z’n tweeën?

proefnotities

Vorig artikel10 producten die perfect passen binnen het thema herfst
Volgend artikelDat Spaanse vakantie gevoel met churros
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in