Verrassend leuke trucs met een kopje koffie

melkopschuim 3 d artSinds kort hebben wij weer een inbouw koffiezet apparaat. Ik ben daar echt heel blij mee, want hoewel het natuurlijk een enorme luxe is, miste ik het best. Nu ben ik zelf geen enorme koffiedrinker trouwens. Ik drink hooguit 2 kopjes per week, maar ik vind het dan ook wel echt een feestje als ik echt lekkere koffie kan drinken. Al moet ik eerlijk zeggen dat de Dolce Gusto koffie die we hiervoor hadden ook goed was. En de kinderen verslonden de chocolademelk en de chai latte ervan.

Verrassend leuke trucs met een kopje koffie

Ben jij een koffieliefhebber of heb je er eentje in je omgeving die je wel eens ècht zou willen verrassen? Dan moet je deze bijzondere culi-tool “Awa Tachyon” aanschaffen. Daarmee kun je driedimensionale kunstwerken van opgeschuimde melk maken. Het ziet er heel ingewikkeld uit, maar het schijnt a piece of cake te zijn met de Awa Tacciono, een kwastje en een beetje cacaopoeder of chocoladesiroop. Eerst schuim je de melk op, daarna boetseer je er een leuk figuurtje van en maak je dat af met een beetje cacaopoeder. Op de website van de Japan Trend Shop, waar deze culi-gadget te koop is voor $52,00, staat een filmpje hoe het werkt. Zou dit de nieuwste koffie hype worden?

Awa Tachyon

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #147
Volgend artikelHoe behandel je Douglas hout?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in