De leukste surprise ideetjes

eenhoorn-unicorn-surpriseVorig jaar deed ik een oproepje op Facebook om surprise ideetjes te verzamelen. Ik vroeg mijn volgers om een foto van hun surprise met mij te delen. Daar kwamen veel leuke reacties op! Inmiddels hebben veel scholen en gezinnen lootjes getrokken en kan de knutselpret beginnen. Hieronder deel ik de leukste inzendingen. Zo kun je inspiratie op doen voor een te gekke surprise. De leukste surprise ideeën!

Categorie food

In het thema food of eten werden de volgende surprises aangeleverd. Friet van Piet, sushi (prachtig gedaan!), een hele cool Chupa Chups lollie (nostalgie), een kopje thee (of koffie) en een heuse pizza. Hier kun je je natuurlijk enorm op uitleven. Ik vind vooral de sushi erg leuk. Daar zit zo te zien superveel werk in. Voor een echte sushi liefhebber is dat natuurlijk wel een toffe surprise.

surprises-food-eten

Categorie sport

Jongens houden vaak van sport, daarom vind ik deze tips ook erg leuk en bruikbaar. Voor de zwemfanaten een golfslagbad, een gouden voetbalschoen, een heuse kampioensbeker, een tennisbal, een voetbal en een paardenhoed voor de paardenmeisjes. Leuke ideetjes!

surprises-thema-sport

Categorie divers

Dan waren er nog een heleboel inzendingen die ik niet in een categorie kan vangen. Dus die komen in de categorie divers. Je ziet een uilen sleutelhanger, een poes van papier maché, een kluis, een ring, nagellak, een laptop en een egopoppetje. Prachtig gemaakt en leuk verzonnen surprises!

surprises-divers

Nog meer surprises

Tot slot waren deze inzendingen er ook nog: een vliegtuig, een voice of Holland trofee, een paard, een minion, een sneeuwman van witte bekertjes en het boek van sinterklaas. Het paard kun je natuurlijk ook als eenhoorn maken. Je maakt de dozen daarvoor wit met regenboogkleuren en een hoorn.

nog-meer-surprise-ideeen

Nou, als jullie nu geen inspiratie hebben, dan weet ik het niet meer! De leukste surprise ideeën staan hierboven. Heb jij geen zin om te knutselen? Of geen tijd? Dan heb ik ook voor jou een goede oplossing. Een kant en klare surprise! Maar dat lees je morgen 🙂

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here