De leukste surprise ideetjes

eenhoorn-unicorn-surpriseVorig jaar deed ik een oproepje op Facebook om surprise ideetjes te verzamelen. Ik vroeg mijn volgers om een foto van hun surprise met mij te delen. Daar kwamen veel leuke reacties op! Inmiddels hebben veel scholen en gezinnen lootjes getrokken en kan de knutselpret beginnen. Hieronder deel ik de leukste inzendingen. Zo kun je inspiratie op doen voor een te gekke surprise. De leukste surprise ideeën!

Categorie food

In het thema food of eten werden de volgende surprises aangeleverd. Friet van Piet, sushi (prachtig gedaan!), een hele cool Chupa Chups lollie (nostalgie), een kopje thee (of koffie) en een heuse pizza. Hier kun je je natuurlijk enorm op uitleven. Ik vind vooral de sushi erg leuk. Daar zit zo te zien superveel werk in. Voor een echte sushi liefhebber is dat natuurlijk wel een toffe surprise. In de categorie food zag ik ook een leuk surprise pakket wat je kunt kopen van een barbecue.

surprises-food-eten

Categorie sport

Jongens houden vaak van sport, daarom vind ik deze tips ook erg leuk en bruikbaar. Voor de zwemfanaten een golfslagbad, een gouden voetbalschoen, een heuse kampioensbeker, een tennisbal, een voetbal en een paardenhoed voor de paardenmeisjes. Leuke ideetjes! Zelf niet zo creatief? Je kunt ook een kant en klaar surprise pakket van een voetbal kopen, dan zit er een werkbeschrijving en alle benodigdheden bij.

surprises-thema-sport

Categorie divers

Dan waren er nog een heleboel inzendingen die ik niet in een categorie kan vangen. Dus die komen in de categorie divers. Je ziet een uilen sleutelhanger, een poes van papier maché, een kluis, een ring, nagellak, een laptop en een egopoppetje. Prachtig gemaakt en leuk verzonnen surprises! Voor wie een kant en klaar surprise knutselpakket wil kiezen kan ik aanraden om hier eens tussen te scrollen. Veel leuke ideeën!

surprises-divers

Nog meer surprises

Tot slot waren deze inzendingen er ook nog: een vliegtuig, een voice of Holland trofee, een paard, een minion, een sneeuwman van witte bekertjes en het boek van sinterklaas. Het paard kun je natuurlijk ook als eenhoorn maken. Je maakt de dozen daarvoor wit met regenboogkleuren en een hoorn.

nog-meer-surprise-ideeen

Tot slot: vieze surprises

Kijk, vieze surprises is niet geheel mijn afdeling, maar ik heb een blogcollega die ontzettend goed is in viezigheid en zij zette inspirerende tips op een rij om de aller-aller-vieste surprises te maken. Klik dus even door voor tips om vieze sinterklaas surprise te maken.

Nou, als jullie nu geen inspiratie hebben, dan weet ik het niet meer! De leukste surprise ideeën staan hierboven. Heb jij geen zin om te knutselen? Of geen tijd? Dan heb ik ook voor jou een goede oplossing. Een kant en klare surprise! Handig toch?

Vorig artikelWinnen! Een cool setje met lipbalsem van Young Beauty!
Volgend artikelKant en klare surprises!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in