7x kindercadeaus voor pakjesavond

Nog een kleine twee weken en dan is het zo ver, pakjesavond! Is het bij jullie thuis al een hysterische boel of valt het allemaal nog wel mee? Hip & Hot zet de hipste cadeautjes voor 5 december voor je op een rij.

Hip & Hot - pakjesavond kids

  1. De bike pogies handschoenen zijn zo fijn! Ze houden kinderhandjes heerlijk warm op de fiets. Deze kinderversie (zwart met sterren) kan je winnen! Kijk op onze Facebookpagina hoe je meedoet. De actie loopt maar een paar dagen, dus wees er snel bij!
  2. In spel kiezen meisjes vaak voor poppen. Ze kunnen er heerlijk mee tutten, geven ze eten, kleden ze om en leggen ze in bed. En natuurlijk mag een mooi dekentje dan niet ontbreken. Met een poppendekentje van Bibelotte is elk klein meisje blij en slaapt haar pop als een roosje.
  3. De Seacopter van Green Toys is eco-vriendelijk speelgoed geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Kinderen spelen er heerlijk mee in in bad want de helicopter drijft op het water! Zoals we van Green Jump gewend zijn, zijn ook deze helicopter en de besturende beer vrij van giftige stoffen.
  4. Zelluf doen! Ieder kind krijgt een fase dat hij of zelf zelf wil gaan snijden. Met een mes van De Leukste Lunch kan je ze gerust hun gang laten gaan. De Kiddikutter snijdt eten, geen vingers! De Kiddikutter is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder om hun eigen eten veilig te kunnen snijden. Kan in de vaatwasser!
  5. Binnenspeelzand waar je echt mee kunt bouwen en wat licht geeft in het donker? Hoe cool is dat! En dat ook nog eens gewoon binnen, aan tafel. Deze toffe Angel Sand bevat 2 kleuren Glow in the Dark binnenspeelzand (wit en blauw). De kasteelvormpjes worden er bij geleverd. Spelen maar!
  6. Met het Ik-kan-tekenen Decemberboek leert een kind stap voor stap tekenen. December is een maand vol met leuke dingen: Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. In dit boek teken je hierover. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een activiteit, zoals bijvoorbeeld pepernoten bakken. Een heel leuk cadeau, komt bij ons in de zak!
  7. De oogsttractor uit de Eco boerderij collectie is een super sinterklaascadeau voor kindjes vanaf 5 jaar. De speelset bestaat uit een boerderij, twee Tobees, een oogstmachine-machine, gereedschap en nog veel meer. De set is van BanBao,  educatief bouwstenen speelgoed. Voor jongens én meisjes leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here