7x kindercadeaus voor pakjesavond

Nog een kleine twee weken en dan is het zo ver, pakjesavond! Is het bij jullie thuis al een hysterische boel of valt het allemaal nog wel mee? Hip & Hot zet de hipste cadeautjes voor 5 december voor je op een rij.

Hip & Hot - pakjesavond kids

  1. De bike pogies handschoenen zijn zo fijn! Ze houden kinderhandjes heerlijk warm op de fiets. Deze kinderversie (zwart met sterren) kan je winnen! Kijk op onze Facebookpagina hoe je meedoet. De actie loopt maar een paar dagen, dus wees er snel bij!
  2. In spel kiezen meisjes vaak voor poppen. Ze kunnen er heerlijk mee tutten, geven ze eten, kleden ze om en leggen ze in bed. En natuurlijk mag een mooi dekentje dan niet ontbreken. Met een poppendekentje van Bibelotte is elk klein meisje blij en slaapt haar pop als een roosje.
  3. De Seacopter van Green Toys is eco-vriendelijk speelgoed geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Kinderen spelen er heerlijk mee in in bad want de helicopter drijft op het water! Zoals we van Green Jump gewend zijn, zijn ook deze helicopter en de besturende beer vrij van giftige stoffen.
  4. Zelluf doen! Ieder kind krijgt een fase dat hij of zelf zelf wil gaan snijden. Met een mes van De Leukste Lunch kan je ze gerust hun gang laten gaan. De Kiddikutter snijdt eten, geen vingers! De Kiddikutter is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder om hun eigen eten veilig te kunnen snijden. Kan in de vaatwasser!
  5. Binnenspeelzand waar je echt mee kunt bouwen en wat licht geeft in het donker? Hoe cool is dat! En dat ook nog eens gewoon binnen, aan tafel. Deze toffe Angel Sand bevat 2 kleuren Glow in the Dark binnenspeelzand (wit en blauw). De kasteelvormpjes worden er bij geleverd. Spelen maar!
  6. Met het Ik-kan-tekenen Decemberboek leert een kind stap voor stap tekenen. December is een maand vol met leuke dingen: Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. In dit boek teken je hierover. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een activiteit, zoals bijvoorbeeld pepernoten bakken. Een heel leuk cadeau, komt bij ons in de zak!
  7. De oogsttractor uit de Eco boerderij collectie is een super sinterklaascadeau voor kindjes vanaf 5 jaar. De speelset bestaat uit een boerderij, twee Tobees, een oogstmachine-machine, gereedschap en nog veel meer. De set is van BanBao,  educatief bouwstenen speelgoed. Voor jongens én meisjes leuk!
Vorig artikelMozaïek apps
Volgend artikelHet pepernotenspel voor jonge kinderen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in