Lief Leuk & Eigen

Ik heb al veel kaartjes-websitesbesproken. De website van Lief Leuk & Eigen is toch wel heel bijzonder. Naast het feit dat er er gewoon heel erg leuke kaartjes hebben voor de geboorte van je kindje of als je gaat trouwen, vind ik het erg leuk dat je het kaartje geheel online kunt bestellen. Volledig gepersonaliseerd. Ik mocht het uitproberen, dus heb ik het bestelproces doorgewandeld. Ik bestelde 2 geboortekaartjes, eentje met en eentje zonder foto. Grappig om te zien hoe het kaartje voor mijn dochter en zoon er dus ook uit had kunnen zien. Bestellen ging makkelijk en vlot, en toen ik tegen een klein probleempje aanliep werd mijn feedback direct ter harte genomen en het probleem opgelost. De kwaliteit was prima, de foto op het ene kaartje zag er heel goed uit. Een aanradertje, voor wie nog op zoek is naar een hip geboortekaartje of trouwkaartje!

Hip &  Hot mag 10 euro korting weggeven voor iedereen die kaartjes bestelt bij Lief Leuk & Eigen. De code die je hiervoor moet gebruiken is HH01 en de korting is geldig vanaf nu tot 31 december 2010!

Vorig artikelSwirlbaby
Volgend artikelThe funkiest clothing store
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in