Mode must haves bij Best Impression

portemonnee best impressionTassen, portemonnees, tops, sjaals, kettingen en mobiele telefoonhoesjes, die vind je bij de webshop Best Impression. Natuurlijk ook nog eens volgens de laatste mode. Alles wat je nodig hebt om een verpletterende indruk te maken vind je hier. Of dat nu op je man of vriend is, je vriendinnen of je familie. Van kleurrijk tot stijlvol. Op dit moment loopt er een actie bij Best Impression, waarbij je bij elke bestelling 2 codes ontvangt. Eentje voor jezelf, en eentje voor iemand anders. Deze code mag je dus weggeven.

Maar dat is niet alles. Je krijgt namelijk nù al 15% korting als je bij je bestelling de code hipenhot15 invult. Dus ga snel kijken bij Best Impression of er iets moois voor jou bij zit!

ketting snor

Vorig artikelVoor het eerst naar school
Volgend artikelStickers naar eigen ontwerp
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in