Hippe & handige handdoek

Slipperwereld heeft weer een nieuwe, superhandige zomerse ontdekking gedaan! Dit wordt een hit op het strand deze zomer, of je nu thuis bent of lekker in het buitenland! ITSA Strandlakens zijn heerlijk zachte, luxe, velours strandlakens van 74 x 217 cm. Het strandlaken is extra handig, want het heeft vakken aan de zijkant die ervoor zorgen dat alles binnen handbereik is. Je kunt je zonnebrand, telefoon, boek en zonnebril dus gemakkelijk opbergen in de zijflappen. Naast het aparte vakje voor de mobiele telefoon of MP3-speler zitten er drie geleide lusjes voor een hoofdtelefoon of oortje, zodat deze niet meer hinderlijk op lichaam blijft plakken of in het zand valt. Aan het hoofdeinde zit een omslag waardoor het strandlaken niet iedere keer hinderlijk van het ligbed afglijd! Aan het voeteneind is er nog een groot afsluitbaar vak voor het opbergen van waardevolle spullen. De handdoek is eenvoudig op te vouwen en te dragen als een tas. Bekijk een filmpje! De strandlakens van ITSA zijn er ook in een lichtgewicht versie. Het verschil met klassieke versie is dat het classic strandlaken +/- 1300 gram weegt en is gemaakt van de zwaarste en mooiste kwaliteit velours. Het lichtgewicht strandlaken weegt +/- 800 gram is deels van katoen en deels van een iets lichtere kwaliteit velours. Deze lichtgewicht versie is ontwikkelt op verzoek van klanten die worstelen met het bagagegewicht van luchtvaartmaatschappijen.

Namens Slipperwereld mogen we een strandlaken naar keuze weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat de handige strandlakenklemmetjes kosten die Slipperwereld ook verkoopt (en die je in Hip & Hot magazine kunt winnen!) Deze actie loopt tot en met 2 mei 2012.

Vorig artikelJapon & Jakje
Volgend artikelLieva Jurkjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in