Lollypopshop jurkjes en meer

Dat ik fan ben van de Lollypopshop heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Ze komt hier dan ook regelmatig voorbij. De nieuwe collectie ziet er ook weer sprankelend uit. Het stikt van de hippe zomerjurkjes, rokjes en t-shirts. Leuke afbeeldingen op de shirts, schattige mouwtjes, hippe patroontjes en alles natuurlijk prachtig bij elkaar passend. Ik ben wederom enthousiast en verwacht dat Jane het hartstikke druk gaat krijgen de komende tijd. Iedereen wil toch wel zo’n leuke outfit voor de heerlijk warme zomer die voor ons ligt aanschaffen? Alvast dat zomergevoel een beetje creëeren?

Ben je net zo enthousiast als ik over de nieuwe collectie van de Lollypopshop? Doe dan mee met deze winactie, er zijn namelijk 3 cadeaubonnen te verloten waarmee je aankoop lekker goedkoop wordt! Namelijk 1 van 15,00 euro, 1 van10,00 en euro en 1 van 5,00 euro. Wat je daarvoor moet doen is ons via dit formulier laten weten wat jij het leukste jongensshirt op de site vindt. Deze actie loopt tot 15 maart 2011.

Vorig artikelHartjesromper
Volgend artikelLaptop stickers
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in