Do It Yourself Woonschrift

Onlangs verscheen er een praktisch Woonschrift. Door middel van een creatief concept kun je in 7 stappen je eigen interieurplan knippen, plakken, schrijven, tekenen, spelen en quizzen. Het Woonschrift lag enige tijd geleden bij mij op de deurmat en ik ging kort geleden aan de slag. In ieder hoofdstuk word je uitgedaagd om buiten kaders te denken en creatief aan de slag te gaan met je interieur. Zo kom je op ideeën waar je anders niet zou zijn opgekomen! Bovendien is het ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Zo leer je jouw woonstijl kennen door uit verschillende interieurfoto’s te kiezen, maak je een moodboard en een kleurenplan en vind je allerlei handige tips over kleur en licht waar je rekening mee kunt houden. Zo kijk je opeens heel anders naar je eigen interieur! Het kleurrijke Woonschrift is ontwikkelt door Petra van Breda, interieurstylist van Huisraad & Zo. Het is voor €8,50 euro bij haar te bestellen via deze link.

Namens Huisraad & Zo kun je ook een van de 2 woonschriften winnen die ik mag weggeven! Laat ons via dit formulier weten welke ruimte in jouw huis aan een metamorfose toe is en waarom. Wie weet kun jij dan straks met je eigen Woonschrift aan de gang. Deze actie loopt tot 19 juli 2011.

Vorig artikelLa Panacée
Volgend artikelBedankt juf of meester
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in