Nieuwe collectie Claesen’s ondergoed

Vooral de meiden hier in huis zijn nogal bezig met hun ondergoed de laatste tijd. De aanstichtster hiervan is Sterre. Sterre begint natuurlijk te puberen, dus wilde ze ineens geen hemden meer aan maar topjes. Dat werkt blijkbaar aanstekelijk, want niet lang daarna wilde Lenthe ineens ook alleen maar topjes dragen. Fee wil gelukkig nog wel een hemd aan, maar de gewone roze onderbroeken wil ze niet meer aan. Er moet wel een hip patroontje op staan. De nieuwe collectie Claesen’s ondergoed is precies wat we hier in huis nodig hebben.

Claesen’s

Ik weet niet of jullie bekend zijn met Claesen’s, maar dit merk is kwalitatief een van de besten. Het zijn bij ons thuis de ondergoedsetjes die 3 kinderen lang mee gaan, omdat ze bijna niet krimpen, de kleuren mooi blijven en er vooral geen gaten in vallen. Dat is met het ondergoed van de Hema of de H&M wel anders. Na tig keer wassen ga je dat toch echt zien. Fee draagt dus Claesen’s ondergoed wat ik ooit kocht voor Sterre.

Nieuwe collectie Claesen’s ondergoed

Ieder jaar kijk ik weer reikhalzend uit naar de nieuwe collectie van Claesen’s. Er komen steeds leukere patroontjes in het assortiment, wat mijn kinderen dus willen. Geen saai ondergoed, maar hippe printjes en felle kleurtjes graag! Uit het persbericht van dit jaar zag ik alle leuke patroontjes die er aan komen en ik was meteen enthousiast. Niet alleen voor de meiden zitten er leuke setjes tussen, ook voor de boys! Ik koos voor Yuren meteen een setje met visgraten. Nu moet je bij Yuren altijd maar afwachten of het in het pulletje valt, maar hij was gelukkig heel enthousiast. Met 2 nieuwe onderbroeken en een nieuw hemd kan hij voorlopig vooruit.

Topjes of hemden

Lenthe en Sterre willen dus alleen nog maar topjes, dus ik koos voor beide meiden een setje uit met topjes. Sterre had een wat stoerdere, rode versie en Lenthe een grijs setje met veel roze en andere kleurtjes. Voor Fee nam ik een wit setje met gekleurde confetti. Ze was er superblij mee! Zij kreeg wel een hemd, leek me toch nog even iets warmer. Voor Yuren vond ik het best moeilijk kiezen (had ik maar 3 jongetjes haha, dan had ik nog meer keus). Uiteindelijk ben ik voor de visgraat gegaan, maar ook de giraffen, de bananenbladeren, de skater en de legerprint vond ik tof. Keus genoeg dus!

Op de foto

En toen kwam het moeilijkste gedeelte: op de foto met 4 kinderen! Dat viel nog niet mee. Eerst wilden ze niet, toen ze eenmaal wel wilden stonden ze stokstijf met een neplach dus ik was er wel even mee bezig. Ik wilde iets meer dynamiek 🙂 Tenslotte kreeg ik ze wel wat losser en dit is het resultaat. Vier bloedmooie, vrolijke kindjes in supertof Claesen’s ondergoed! Ook benieuwd naar de nieuwe collectie van Claesen’s? Check dan de website en vergeet trouwens niet ook even naar het swimwear en de nachtkleding te kijken!

 

Vorig artikelHet Unicorn Knutselboek
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #162
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in