Loopfietswinkel

loopfiets-puky-met-rem-lillifee-4039Er zijn momenteel (januari 2010) helaas aanwijzingen dat de Loopfietswinkel zich niet aan de afspraken houdt en na betaling geen fietsjes levert. Dit was ons in juni 2009 nog niet bekend. Wij betreuren dit en distantiëren ons van iedere vorm van oplichting. Wij laten deze blog bewust online staan, omdat wij hopen op deze manier lotgenoten bij elkaar te brengen om zo eventuele problemen gezamenlijk te kunnen aanpakken.

Bij ons in de buurt is het een drukke bedoeling van loopfietsjes in de binnentuin. Alle kindjes in de leeftijd van 2-6 jaar heeft er wel eentje. Er is veel aanbod: verschillende merken, verschillende materialen, verschillend uiterlijk. Wat moet je nu kiezen? Ik werd heel goed geadviseerd bij de Loopfietswinkel. Een online shop met vele merken loopfietsjes. Qua prijs kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wij kregen een Firstbike. Een loopfiets van kunststof, betaalbaar en van prima kwaliteit. Dochterlief ging er zo op weg. En niet alleen zij, alle buurtkindjes hebben het fietsje ook al uitgeprobeerd! De Loopfietswinkel.nl verkoopt  ook houten modellen, zoals de Bambinobike of met een aluminium frame, zoals de Likeabike. Dan is het net een echte fiets! De expertise van de Loopfietswinkel is goed, dus ik kan iedereen aanraden voor vragen over materiaal of hoogte de Loopfietswinkel te raadplegen. Zo weet je zeker dat je een voor jouw kindje perfecte loopfiets koopt!

bike-klein_265_1

Hip & Hot mag namens de Loopfietswinkel een Firstbike weggeven! Dat is natuurlijk een geweldig mooie winactie! Hiervoor moet je natuurlijk een vraag beantwoorden, en wel deze: Een veilige loopfiets is voorzien van: 1. een loopfietszadel, 2. een stuurbegrenzer, 3. een loopfietszadel en een stuurbegrenzer. Stuur je antwoord via dit formulier en wie kun jij je kindje wel verrassen met zo’n hippe loopfiets volgende maand! Deze actie loopt tot 23 juli 2009.

loopfiets-firstbike-cross-001

Vorig artikelMijn sprookjesboek
Volgend artikelEigenhandigheidje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hier iemand die ook is ‘opgelicht’: Heb de Firstbike Big Apple besteld op 9 januari en na een paar dagen wachten stuurde ik een mail met de vraag wanneer ik de fiets kon verwachten. Scheen ergens op een distrubutiepunt bij TNT te staan en er zou nog een fiets worden opgestuurd. 15 Januari kreeg ik een fiets binnen en wel de verkeerde! Gelijk een mail gestuurd, want een telefoonnummer is op de site nergens te vinden. Hierop heb ik geen antwoord gekregen. 19 Januari weer een mail gestuurd en ook nu blijft het angstvallig stil. Met wat zoekwerk op internet heb ik een telefoonnummer gevonden en die heb ik vandaag gebeld: natuurlijk een antwoordapparaat.
    Ik zit hier dus met een fiets die ik NIET besteld heb en een verdrietig kindje dat allang jarig is geweest…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in