Belly Bandit, mijn ervaring

Belly Bandit, mijn ervaringDat je figuur nooit meer hetzelfde wordt na een zwangerschap, dat weten we intussen wel. Maar er is nu iets op de markt om de schade nog enigzins beperkt te houden! De Bellybandit zorgt ervoor dat die dikke, uitgezette buik snel verdwijnt. Ik kreeg er eentje om uit te proberen toen ik net bevallen was. Het was bijzonder interessant om het uit te testen. In deze blog vertel ik over mijn ervaring met de BellyBandit en of het werkt.  

Lees ook: Mommy Measure, een origineel zwangerschapscadeau

Belly Bandit, mijn ervaring

Direct na mijn bevalling had ik nog niet zoveel behoefte aan de Belly Bandit. Na een dag of twee begon ik ‘m te gebruiken. Ik vond het toen sowieso fijn zitten, omdat het heel stevig aanvoelt rond je buik. Ik kan me voorstellen dat het met een keizersnee ingewikkeld is om te gebruiken, vanwege de wond. Nu had ik geen keizersnee, dus voor mij ging dat niet op. Naast het feit dat ik het echt prettig vond zitten, werd ik er ook slanker van. Niet meteen hoor, dat had echt wel een paar weken nodig. Toch zag ik elke dag mijn buik een beetje strakker worden. Toen ik na 6 weken ook weer mocht gaan sporten en het meeste vocht kwijt was, ging het nog beter. Toen ben ik ook weer gestopt met de Belly Bandit. Ik heb ‘m wel bewaard voor mijn volgende bevallingen en ‘m steeds weer gebruikt. Vier keer plezier van gehad dus! 

collection-no-url

Hoe werkt de Belly Bandit?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de BellyBandit? Wil je weten hoe het precies werkt? Dan kan ik je aanraden dit filmpje te bekijken. Kun je precies zien hoe je ‘m om moet doen en hoe dat dan staat. Niemand ziet het trouwens, die eerste tijd ben je toch vooral nog thuis in je joggingpak waarschijnlijk. Daarna kun je ‘m ook vooral ‘s avonds en ‘s nachts dragen en overdag af doen. Zo deed ik het in elk geval toen ik weer in normale kleren rondliep overdag. Je koopt de BellyBandit hier

Vorig artikelUfoballon
Volgend artikelLoopfietswinkel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. ik had er nog nooit over gehoord, maar het lijkt me echt super!
    mijn buikje is niet echt strak meer na 2 keer een 10-ponder kind te hebben gekregen :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in