Belly Bandit

istock_touchedupDat je figuur nooit meer hetzelfde wordt na een zwangerschap, dat weten we intussen wel. Maar er is nu iets op de markt om de schade nog enigzins beperkt te houden! De Bellybandit zorgt ervoor dat die dikke, uitgezette buik snel verdwijnt. Ik kreeg er eentje op uit te proberen. Nu is mijn bevalling al een poosje geleden, maar toch… En het werkt! Het zit sowieso lekker, het voelt heel stevig aan rond je buik. Maar je wordt er ook echt slanker van. Nou ja, niet na 1 dagje natuurlijk, je moet wel wat geduld hebben. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden, die Bellybandit.

original_white3_wm_

Ben jij net bevallen? Of loop je met zo’n flubberbuik rond die nooit meer echt mooi plat is geworden na de bevalling? Dan moet je de Bellybandit echt uitproberen! Je koopt ‘m hier. Voor Hip & Hot heeft Bellybandit  drie exemplaren beschikbaar gesteld voor de winactie. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het volgende: zoek op de site welke bekende Nederlander ook gelooft in de positieve effecten van de Bellybandit. Mail je antwoord via dit formulier en wie weet mag jij over een maandje deze handige gadget in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 15 juli 2009.

collection-no-url

Vorig artikelColorbaby
Volgend artikelJoeperdepoepske
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. ik had er nog nooit over gehoord, maar het lijkt me echt super!
    mijn buikje is niet echt strak meer na 2 keer een 10-ponder kind te hebben gekregen :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in