Applicatie en zo

article7365195Heb je een saaie tas, een jurk die je beu bent of iets anders van stof dat je wilt opleuken met een leuke applicatie? Kijk eens op de website van Applicatie en zo! Helemaal hipperdepip. Sandra ontwerpt veel patronen en applicaties zelf, dus je weet zeker dat je iets origineels in handen hebt. Ik werd heel blij van de strijkpatronen. Ideaal voor iemand die niet zo handig is met naald en draad. Strijken kan ik zelfs! Zo maakte ik in een handomdraai een saaie slab tot een hip ding. En op een lief rugtasje kwam Jill met de paraplu. Ik werd er helemaal blij van. Voor weinig geld geef je een heel nieuw uiterlijk aan een kledingstuk of accessoire waar je op uitgekeken bent. 

En joepie! Voor Hip & Hot heeft Applicatie en zo een leuke actie bedacht. Als je nu laat weten via dit formulier wat jij de allerleukste applicatie vindt, kun je deze (en meer) winnen! Je krijgt dan namelijk een cadeaubon van 15 euro die je mag besteden aan hippe motiefjes  in de webshop van Applicatie en zo. Meedoen dus! Deze actie loopt tot 26 juli 2009.

verzameling-motieven

Vorig artikelMaak en Herstel
Volgend artikelMy Lastminutes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. ik heb besteld! helemaal te gek
    je koopt een t-shirt van de Zeeman, maatje 74 roze, of 92 blauw… strijken en kijk: origineel!

    Leuk Juut!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in