Lovabels

Zoals iedereen wel heeft meegekregen is de kamer van Lenthe GEEL. Nou ja… momenteel slaapt Yuren er, want hij maakte het zo bont bij zijn zus op de kamer dat we even voor een tussenoplossing hebben gekozen. Lenthe slaapt vanwege de borstvoeding toch nog bij papa & mama op de kamer. Maar goed, de muren waren nog wat saai, en daarom was het zo leuk dat ik van de webshop Lovabels een heuse Beerlala mocht uitzoeken! Ik koos voor een schattig geel vogeltje met blauwe laarsjes. Past perfect, ik weet zeker dat Lenthe ‘m later ook heel leuk gaat vinden. Ik word er helemaal vrolijk van als ik ‘m zie hangen!

Ook zo’n Beerlala hebben om je muur op te vrolijken? Lovabels verkoopt nog meer leuke tekeningen! Maar, je kunt er ook eentje winnen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: hoe heten de drie Beerlala uiltjes die bij Lovabels te koop zijn? Deze actie loopt tot 16 juli 2012.

Vorig artikelA Cup of Cake
Volgend artikelEgghelmets
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in