Typisch jij!

Vlak voor mijn vakantie viel er een boek op de deurmat. Ik nam het mee en las. Leuk om er zelfs mijn eigen website in tegen te komen, Hip & Hot wordt genoemd in 1 van de vrouwtypes. In Typisch Jij! beschrijven de auteurs de belevingswereld van de vrouw van Nu aan de hand van zeven vrouwtypen. Gaat ze voor een carrière, zoals de Leading Lady? Zijn vooral de kinderen het belangrijkste, zoals bij de Mommy Dear ? Of wil ze creëren, inspireren en vooral genieten zoals de Passion Diva? Elk vrouwtype, elke vrouw heeft haar eigen waarde, kracht en potentieel. Typisch Jij! is een eigentijds boek boordevol inspirerende quotes van bekende vrouwen, groeitips en oefeningen. Het boek leest lekker weg en toegegeven, ik herkende een heleboel. Wel bemerkte ik dat ik me niet kon “vangen” onder echt maar 1 bepaald vrouwtype. De oefeningen zijn leuk om te doen, het maakt je bewust. Je leert wat je kwaliteiten en uitdagingen zijn, maar ook je valkuilen en allerieën. En hoe je kunt inspelen op bepaalde tekortkomingen die je bij jezelf ontdekt. Ga aan de slag met de tips en leer manouvreren in je drukke bestaan als vrouw, moeder en geliefde!

Benieuwd welk vrouwtype je bent als je regelmatig leest op de website van Hip & Hot? Bestel het boek hier en ontdek het! Heerlijk leesvoer om mee te nemen op vakantie….

Vorig artikelApp BVcom
Volgend artikelLovelies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in