Luiers laten thuisbezorgen: handig!

cute baby with diapers over whiteWij zijn al tijden fan van de bezorgservice van de Albert Heijn. Laatst werd ik door Bizzmama Petra geïnterviewd over mijn leven als mama èn ondernemer. Als je dat leest, snap je direct waarom het bezorgen van de wekelijkse boodschappen voor ons een uitkomst is. Ik weet soms echt niet waar ik de tijd vandaan moet halen om de boodschappen te doen. Zeker nu ik hoogzwanger ben. Zie je me al sjouwen? Twee kinderen die om me heen lopen, eentje in de kinderwagen, een zware tas en dan ook nog 3 pakken luiers voor de jongste, die helaas ‘s nachts nog niet zindelijk is. En oh ja… er is nog een mini-baby op komst, dus de komende 3 jaar moeten die grote pakken luiers nog wel mee.

Ideaal dus om ze te laten bezorgen. Vooral de zware pakken sap, aardappelen, en de grote pakken luiers dus.

Je kunt bij AH op elk moment van de dag, zeven dagen per week online je boodschappen bestellen. Op jouw manier: onderweg of thuis, op je computer, tablet of mobiel. Je kunt kiezen uit ruim 20.000 artikelen. Naast het vertrouwde Albert Heijn assortiment, kun je ook terecht voor de Etos eigen merk producten en de sterke dranken van Gall & Gall. Ze zetten de boodschappen zelfs bij ons boven in de keuken. En daar betaal je niets extra’s voor. Nou ja, bezorgkosten natuurlijk wel, maar dat weegt voor ons niet op tegen de hoeveelheid tijd en energie die we anders kwijt zijn. Minimale bestedingsbedrag is 70 euro, maar een gezin haalt dat makkelijk toch, per week?

En weet je wat nu zo tof is? Ik ontdekte vandaag dat je bij alle Pampers (naar mijn ervaring toch wel de beste luiers) bij de AH tot 10 januari de 3e verpakking gratis krijgt! Dat wilde ik jullie niet onthouden, in het kader van “besparingstips” in het nieuwe jaar… Klik op de banner hieronder om dit te regelen en ontvang bovendien, als nieuwe klant, ook nog eens je bezorgkosten gratis.

Nog een kleine anekdote trouwens, over luiers gesproken. Wij zetten vaak een paar pakken luiers in het systeem om het goedkoopste bezorgmoment te claimen. De boodschappen zelf doen we dan later, we gooien de luiers er dan weer uit. Tot die keer dat ik plots 2 weken te vroeg moest bevallen van Yuren. Daardoor vergaten we de boodschappen te veranderen. De volgende dag kwam onze bestelling: 5 pakken luiers in een totaal verkeerde maat! Oeps!

Vorig artikel5 x gezond ontbijten
Volgend artikelWat kun je met kinderen doen rondom Driekoningen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in