Japon & Jakje

Ik ben een fan van de jurkjes van Japon & Jakje. Al ruim een jaar geleden kreeg ik dit jurkje voor Sterre. Nu is Sterre geen kind dat snel groeit, en ik had ‘t wat groter genomen dan ze was, dus ze kan het nu nog steeds aan. De kwaliteit is zo goed, dat zelfs na redelijk vaak wassen het donkerblauw nog mooi is. In tegenstelling tot vele andere merken, die dan toch echt heel vaal worden. Als ze straks te lang is, kan het jurkje ook nog prima als tuniek aan. In de winter draagt ze het met een shirt met lange mouwen er onder, in de zomer gewoon lekker zonder iets! In tegenstelling tot de tijd waarin de meisjes gesteven japonnetjes droegen, maakt Japon & Jakje eigentijdse en comfortabele jurkjes. De japonnetjes zijn soms zoet, soms stoer maar steeds net een tikje anders. De collectie bestaat voor een deel uit mooie basics en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. Het bijzondere aan deze jurkjes is dat bij het ontwerpen niet alleen de wensen van mamma centraal staan, maar vooral ook die van dochterlief. En zie daar een japonnetje dat een meisje het liefste iedere dag wil dragen! De kleding wordt gemaakt van comfortabele stoffen, veelal tricot. Hierdoor groeien de dames niet zo snel uit hun japonnetje. De meeste jurkjes zijn bovendien het hele jaar door te dragen, ze zijn namelijk ideaal te combineren met een legging of stoere kousen en eventueel een longsleeve. Genoeg gezegd, gewoon snel surfen naar japonenjakje.nl!

Let op: Japon & Jakje geeft een waardebon weg van € 20,00!  Laat ons via dit formulier weten in hoeveel kleuren de Bergstein regenlaarsjes bij Japon & Jakje te koop zijn. De actie loopt tot en met 15 april 2012. Ben je de gelukkige winnaar en heb je in de periode van 1 t/m 15 april zelf al een jurkje gekocht bij Japon & Jakje? Dan krijg je € 20,00 retour.


Vorig artikelWe love stripes!
Volgend artikelHippe & handige handdoek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in