Jouw man echt blij maken met zijn verjaardag?

Mannencadeaus. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het altijd best weer een uitdaging om iets leuks te verzinnen. Vaak zijn het eigenlijk functionele cadeaus. Die komen bovenploppen als een man aangeeft het nodig te hebben. Zoals toen we laatst een tripje Athene boekten en er achter kwamen dat mijn man nog geen handbagage koffer heeft. Had ik daar maar aan gedacht voor kerst. Dan had ik ‘m onder de kerstboom kunnen leggen.

Tips voor mannencadeaus

Toch zijn er wel een aantal cadeaus waar je een man echt blij mee kunt maken. Uit een originele hoek, dus van die dingen waar je niet zo snel aan denkt. Ik zet er een paar op een rij, zodat jij voor de komende mannenverjaardag een supergoed idee hebt!

Een dashcam

Een dashcam is een camera die je in je auto kunt bevestigen. Hij filmt je route, maar gaat ook aan als je bijvoorbeeld geparkeerd staat en iemand rijdt tegen je auto aan terwijl je er niet bij bent. Dan heb je toch mooi een nummerbord èn onomstotelijk bewijs op de film staan, mocht de schuldige niet netjes een berichtje achterlaten. Ik had ‘m zelf ook wel willen hebben, in mei vorig jaar veroorzaakte ik zelf een botsing en ik ben er niet zeker van of alle deuken wel echt door mij waren veroorzaakt (of er al gewoon in zaten). Met zo’n dashcam had ik daar mooi bewijs van gehad! Anyway, de dashcam bl 1200 met gps is een mooi modelletje en menig mannenhart zal van deze gadget sneller gaan kloppen.

Rookoven

Ik schreef al eerder over een rookoven, deze gaf ik Maik al eens cadeau namelijk. Toegegeven, de Yoder smoker bbq rookoven durango 24 is wel echt een professioneel ding natuurlijk. Voor de echte liefhebber zeg maar, die eens echt wil uitpakken. Pas wel op, want voor je het weet staat de heel buurt aan je deur om mee te barbecuen. Wist je trouwens dat de winterbarbecue dè trend wordt van 2018? Lekker glühwein erbij, houtkachel aan en genieten maar.

Vintage look tas

Steeds vaker zie je mannen met tassen rondlopen. De man heeft immers een heleboel mee te sjouwen. Denk aan al die gadgets die ze tegenwoordig hebben. Van geheel andere orde als make-up natuurlijk, maar evengoed past het niet meer in de jaszak. Daarom tip ik deze stijlvolle Peaky blinders tas – thomas. Geïnspireerd op de serie “de Shelby Family. De Peaky blinders tas is gemaakt van typisch Engels Harris tweed in grijstinten, gecombineerd met prachtig zwart kwaliteitsleer.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #157
Volgend artikelRecept: couscous met pompoen en feta
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in