Zó ga je met haarloze en zachte benen op zomervakantie!

Ik moet het eerlijk toegeven, ik was best wel een beetje sceptisch. Kristalpad belooft pijnloos ontharen door middel van duizenden microscopisch kleine bergkristallen uit Zwitserland. Haartjes die langer wegblijven en zachter terugkomen dan bij de doorsnee ontharingsproducten? Is dat mogelijk?

Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door het zelf te proberen. Ik bestelde online het starterspakket en dat viel al de volgende dag bij mij in de bus. Dat begon al positief.

kristalpad-startpakket-actie1
Daarna aan de slag! En ik kan je vertellen, ik ben best positief!

Maar hoe werkt het dan precies?
De Kristalpad is een zacht handschoentje waar je je hand in stopt. Op het handschoentje plak je de zelfklevende Kristal-stickers. Je legt de pad op je huid en je maakt simpelweg een paar snelle draaiende beweging linksom en daarna rechtsom, zonder kracht te zetten, over de schone en droge huid. De draaiende beweging linksom maakt de haarzakjes open waardoor een maximale haarverwijdering mogelijk wordt. Door daarna rechtsom te draaien verwijdert de handschoen de overgebleven haren. Het is even een handigheidje, maar als je dat eenmaal doorhebt werkt het perfect. Mooie bijkomstigheid: tijdens het ontharen worden ook de dode huidcellen verwijderd. Handig!

IMG_6145

Ik heb de Kristalpad geprobeerd op mijn benen, maar volgens de gebruiksaanwijzing is hij ook geschikt voor je gezicht, armen en oksels. Laat je het me even weten als jij het op deze plekken hebt geprobeerd? Ik ben namelijk ook heel nieuwsgierig naar jullie ervaring.

Speciaal voor Hip&Hot lezers hebben wij een korting geregeld. Als je de code “swiss” gebruikt bij je bestelling levert dat je € 10 op bij het afrekenen.

Vorig artikelJille Jille voor de mooiste trouwkaarten en geboortekaartjes
Volgend artikelGratis printable WK voetbal
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in