Vrolijk je telefoon in een oogwenk op

In  bijna elk huishouden is wel een iPhone, iPad, Blackberry of Nintendo te vinden.  Vaak wel meer dan één met daar omheen een saaie zwarte beschermhoes. Kan dit nou niet leuker? Ja dat kan, leuk je telefoon op met deze vrolijke anti stof pin. Dit pinnetje plaats je op het gaatje waar je normaal je oordopjes in doet. Zo komt er geen stof in je apparaat en het ziet er ook nog eens heel leuk uit.
Verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. Een snoepje, een geel roosje, een groen bloemetje en een roze of groene strik. Online te bestellen voor 1,50 euro per stuk bij JLkidsoutlet.

Vorig artikelBy KaRo
Volgend artikelNR 310 Woonstyling & Accessoires
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in