Met Tuinmeubelland op naar de lente

nadi_loungeset-1

Ook al moeten we er nog eventjes geduld voor hebben, ik heb er al helemaal zin in. De lente! De blaadjes die weer gaan groeien, de plantjes die weer opkomen en het zonnetje wat weer voorzichtig gaat schijnen. En natuurlijk weer heerlijk buiten zijn! Werken in de tuin is niet zo aan mij besteed, maar heerlijk relaxen en ontspannen natuurlijk wel. Ik zie het al voor me: fijn met een drankje in de hand en een hapje binnen handbereik. Een heerlijk vooruitzicht! Je vindt me nu dan ook al regelmatig online om te shoppen voor een mooie nieuwe tuinset. De onze is na een paar jaar namelijk wel aan vervanging toe.

Ik kwam terecht Tuinmeubelland. Een website met een enorm assoritiment waar je, naast de bekende tuinsets, parasols en kussens, ook een groot aanbod vindt aan bijvoorbeeld beschermhoezen en barbecues. En laat die laatste nu ook aan vervanging toe zijn!

Ik zag een mooie van Weber. Het is een handige barbecue van maar 37cm klein. Maar hij doet niet onder voor zijn grotere broers. De bbq is voorzien van een draagbeugel zodat je ‘m gemakkelijk ergens anders neerzet. De kleur (spring green) spreekt me erg aan en ook de naam vind ik geinig: de smokey joe.  Die gaat op mijn verlanglijstje!

smokey_joe_premium_greenWat ook op mijn lijstje terecht komt is de Swing Egg. Een heerlijk comfortbale stoel in de vorm van, je raadt het al, een ei. Vind jij deze ook zo leuk? Wees er dan snel bij want hij is momenteel is in de aanbieding voor € 269,00.

10970gs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here