Meiden in ‘t nieuw met Puck Unlimited

Ben je een meidenmoeder? Dan raad ik je aan zeker een keer te surfen naar Puck Unlimited. Een site voor stralende en stoere meiden, met heerlijke basics. De kleding is verkrijgbaar in de maten 128 t/m 164.

De mix en match wintercollectie van Puck Unlimited is voorzien van gekleurde stiksels en vrolijke koorden. Je vindt er verschillende kledingstukken gemaakt van aangenaam sweat met lycra. Lekker warm! Om de collectie te laten stralen zijn veel kledingstukken voorzien van sterren. Zilveren, met pailletten, op shirts, vesten en in prachtige kleuren zoals indigo blauw, knallend rood, diep blauw en het frisse lime.

Puck Unlimited is voor meisjes die het roze zijn ontgroeid maar nog te jong zijn voor de volwassen mode. Puck volgt de trends in de mode, dus voor de winter veel jeans, soepel vallend en met stretch. Omdat een stoere meid graag wat te kiezen heeft, kan je bij Puck ook gaan voor een jurkje, een kek colbertje of een hippe legging.

Namens Puck Unlimited mogen we een exemplaar van de prachtige rode blouse van de foto weggeven. Via dit formulier kan je aan de actie meedoen. Laat ons weten wat je gratis krijgt als je bestelt bij Puck Unlimited. Deze actie loopt tot 30 november 2012.

Vorig artikelMevrouw Schaap
Volgend artikelKleursprookjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in