Dit is de allerbeste kwaliteit babyverzorging

Dit is de allerbeste kwaliteit babyverzorging is naif Wat gebeurt er als twee mannen het grote nieuws krijgen dat ze papa worden? Als ze zich onderdompelen in de wereld die baby-verzorging heet? Dan krijg je een compleet nieuwe superkwaliteit lijn babyverzorging met de naam NAÏF. Ieder kind is namelijk vanaf de start een onbeschreven blad: naïef, zorgeloos, onbevangen. En zo moeten babyproducten ook zijn, vinden Sjoerd en Jochem, de papa’s waar ik het over heb. Dit mensen, is de allerbeste kwaliteit babyverzorging!

De allerbeste kwaliteit babyverzorging

Hun passie spatte van het persbericht af, dus ik was meteen getriggerd om NAÏF eens te gaan testen. Helaas moest ik nog wel even wachten, want baby Fee was nog niet geboren. En omdat ik de geur van vruchtwater zo heerlijk vind ruiken, heb ik het moment van het eerste badje ook zo lang mogelijk uitgesteld. Dit zou immers de laatste keer zijn dat ik deze geur bij een kindje van mijzelf zou ruiken. Ik werd er, om heel eerlijk te zijn, nogal emotioneel van… Het werd een bewust afscheid. En ik deed het in fases. Eerst een badje zonder haren wassen, en pas toen de haartjes van Fee allang niet meer naar vruchtwater roken, maar naar zure melk die in brokjes in haar haar hing, ging ook de shampoo er in. Van NAÏF, dus. Wat de allerbeste kwaliteit babyverzorging zou zijn. Want uiteindelijk wil je dat als moeder, het beste voor je baby.

Naif producten babyverzorgen

Babyverzorging met heerlijke geur en van pure ingrediënten

Weet je? NAÏF ruikt dan helaas niet hetzelfde als vruchtwater, het is wèl een heerlijk zoetige geur. Bovendien heel fijn om te weten dat het gemaakt is van pure, milde ingrediënten. Geen onnodige toevoegingen, niets schadelijks. Precies zoals je dat wenst voor je kindje, met die zachte, gevoelige babyhuid. Daar wil je alleen maar fijne producten op smeren. Die lekker ruiken en net zo goed werken als de alom bekende Sudocrème, die zijn werkzaamheid allang bewezen heeft.

Fan van Naïf

Tegenwoordig zijn wij groot afnemer van NAÏF Quality Baby Care. Feetje en deze geur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De tubes shampoo en wasgel staan in de badkamer. Fee gaat vaak met mij mee onder de douche, heerlijk vindt ze dat. Voor het badje hebben we badmelk en bij de commode smeren we haar na het wassen in met de bodylotion. Ook de billencrème is erg fijn tegen rode billetjes. Gelukkig heeft Fee die niet zo vaak.

Babyverzorgingsproducten van Naïf kopen

Ik kan je deze verzorgingsproducten van Naïf enorm aanraden. Je wil vast niks anders meer. Ik vind het echt lekkerder ruiken dan bijvoorbeeld Zwitsal. Wil je het ook eens proberen? Je krijgt zeker geen spijt en wordt waarschijnlijk net zo’n fan als ik. Je koopt het oa in de webwinkel van bol.com

onder de douche met fee en naif

 

 

Vorig artikelThuis Pinksteren vieren met kinderen
Volgend artikelZonder rommel binnen spelen met zand doe je zo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in