Kiddokek

Mijn dochtertje is een smalle. Met haar 3,5 jaar draagt ze nog steeds maatje 92 en jurkjes moeten vooral niet te wijd vallen want dan staat het niet leuk. Wat haar goed staat, zijn van die Chinese en Japanse modelletjes. En laten ze die nou net bij Kiddokek verkopen! Voor hippe meisjes van 1 tot 6 jaar kun je daar terecht voor jurkjes met een Aziatische twist. Lekker fel van kleur, zodat ze opvallen! En mooie kwaliteit. Nieuw zijn de poncho’s, ook weer met Aziatisch design. Handig voor op vakantie, naar het strand of het zwembad. Na het poedelen even de poncho over je hoofd aan en je krijgt het meteen weer lekker warm!

Kiddokek stelt voor de lezers van Hip & Hot maarliefst 2 hippe jurkjes en 2 hippe poncho’s beschikbaar! Das natuurlijk niet mis, meedoen dus! Het enige dat wij graag willen weten is: hoe heten de 2 oprichters van Kiddokek? Dat geef je door via dit formulier, evenals wat je het liefst zou willen winnen: de poncho of het jurkje en in welke maat. Wie mag jouw kindje er straks hip en Aziatisch bijlopen! Deze actie loopt tot 24 augustus.

Kun je zo lang niet wachten, omdat je graag al deze zomer van dit jurkje of de poncho wilt genieten? Geen nood, Kiddokek heeft ook een kortingscode voor onze lezers ingesteld. Wanneer je via het bestelformulier laat weten dat je via Hip & Hot komt, dan ontvang je het jurkje voor €32,95 en de poncho voor €10,00 exclusief verzendkosten! Win je, dan mag je de prijs komen ophalen bij de Utrechtse Fabriek, die op 4 en 5 september gehouden wordt. Lukt dat niet, dan kan het natuurlijk ook worden opgestuurd.

Vorig artikelBlauw Roze Geboortekaartjes
Volgend artikelDoctor Feelgood massage company
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in