Mijn ervaring met Moskinto

Mijn ervaring met MoskintoIk ben dus een heel lekker hapje voor muggen. Dat betekent dat ik in het voorjaar en de zomer bij mooi weer rond zonsondergang niet met blote armen en blote benen buiten kan zitten, want dan heb ik geheid 6 muggenbulten te pakken. Als het er niet meer zijn. Heb ik een laagje kleding aan, dan heb ik er minstens 3 in mijn gezicht. Niet fijn. Nu ontdekte ik recent een nieuw product op de markt tegen jeuk als je gestoken bent. Mijn ervaring met Moskinto pleisters vertel ik in deze blog.

Muggenallergie

Naast het feit dat ik heel snel gestoken word, krijg ik vaak ook hele grote muggenbulten die lang jeuken. Als ik dat vergelijk met Maik bijvoorbeeld, die dat niet heeft, is dat echt bizar. Dat schijnt te komen door histamine, een stofje dat mijn lijf aanmaakt door een allergie voor muggengif. En ook voor andere prikbeestjes trouwens, zoals rode mieren. Heel vervelend is dat.

Moskinto pleisters

Ik zag dus ineens dat er een nieuw product op de markt was: Moskinto Pleisters. Dit zijn kleine pleisters in de vorm van een soort hashtag die je zo snel mogelijk na de beet op de muggenbult moet plakken. Volgens Moskinto zelf zou de jeuk binnen 20 minuten helemaal verdwijnen. Dat hebben ze in elk geval zelf ervaren staat er. Het idee er achter is dat de druk verminderd wordt door de pleister. Hoe dat precies werkt door het plakken van een pleister snap ik niet helemaal, maar dat ligt vast aan mij 🙂

Experiment

Ik besloot het eens te proberen. Zul je altijd zien dat je die dingen in huis hebt en je dus niet geprikt wordt. Maar, we gingen een paar weken terug op een mooie dag ‘s avonds picknicken in het park en natuurlijk had ik daarna 4 muggenbulten. Mooi moment om de Moskinto pleisters eens uit te proberen. Doordat ik er 4 had, plakte ik er over twee een Moskinto pleister en over twee niet. Leek me een mooi experiment.

Mijn ervaring met Moskinto

De jeuk ging inderdaad binnen 20 minuten weg. Dat moet ik toegeven. De vraag is alleen of dit niet ook was gebeurd zonder pleister. Mijn ervaring is dat muggenbulten niet de hele dag door jeuken, maar meer een soort aanvalsgewijs. Dat had ik nu nog steeds, zowel bij de muggenbulten die ik niet had afgeplakt als de muggenbulten die ik wel had afgeplakt. Wat ik wel merkte, is dat de muggenbulten die ik niet had afgeplakt groter werden dan de bulten die ik wel had afgeplakt. Kennelijk weet het gif zich dan toch minder te verspreiden.

Moskinto kopen?

Ben jij ook nieuwsgierig en wil je Moskinto wel eens zelf uitproberen? Ze zijn niet duur, je kunt online een pakje van 24 pleisters kopen voor €6,75, bijvoorbeeld via deze website. Wil je weten hoe je muggenbulten kunt voorkomen? Lees dan zeker ook even deze 8 tips om muggenbulten te voorkomen, want die werken echt!

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Moskinto pleisters
Aantal sterren
41star1star1star1stargray
Vorig artikelOnly for Men, het paradijs voor mannenkleding en cadeaus
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #231
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Heb jij er ook al zo’n last van? Wij wonen tegenwoordig aan een singeltje met water en dat betekent dus ook muggen galoooore. Ik smeer er nu Sudocrem op, dat werkt ook heel goed! Al ben ik nu wel erg benieuwd naar deze pleisters!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in