Mijn top 3 schoencadeautjes voor jongens

Wat fijn dat de Sint weer veilig in Nederland is aangekomen. Voor ons wordt dit vermoed ik het laatste jaar dat we het feest vieren; Quint is 7 (en een half, zoals hij zelf zegt!) en de geloofwaardigheid van Sint en Piet stond vorig jaar ook al ter discussie. Reden genoeg om er des te meer van te genieten, niet alleen hij, maar ook ik! De schoencadeautjes heb ik dit jaar weer online uitgekozen. Het is geen geheim dat mijn voorkeur uitgaat naar online shoppen; voor mij geen drukke winkels en zwetende mensen in te dikke winterjassen bij de kassa’s. Mijn oogst:

Echt stoer zijn deze Transforfuns. Het zijn houten robots die je in een handomdraai verandert in een gaaf voertuigje. Er zijn vijf verschillende robots verkrijgbaar en deze zijn stuk voor stuk leuke schoencadeautjes. Deze bijvoorbeeld transformeert in een grappige kraanwagen. Mooi geprijsd voor in de schoen, voor € 9,95 koop je ze bij de 3Vojes.pp3500_03_kleur14

Honderd procent zeker dat Quint helemaal blij wordt van deze grote knutsel en schilder T-Rex van SES. Je bouwt met hout en gips je eigen dino en als dat klaar is, verf je ‘m in mooie kleuren. Voor maar € 8,99 te koop bij Limango, dé online shop waar je dagelijks scherpe aanbiedingen vindt van diverse merkartikelen. Ga ze zeker volgen!

ses-grote-knutsel-schilder-t-rex

Iets boven budget, maar deze chocoladeletters zijn zó gaaf, daar maak ik graag een uitzondering voor. Wil je er eentje met marshmallows en knettersuiker? Of juist hazelnoten en rozijnen? Alles is mogelijk op de 26 letters van het alfabet. Met meer dan 15 miljard mogelijke combinaties zit er zeker iets bij wat jouw kind lekker vindt. Prijs: vanaf € 13,95.

sinterklaas_chocoladeletters2016_2_1

Vorig artikelHoe doe ik de was met een groot gezin?
Volgend artikel8 tips voor een bezoek aan Cascais
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in