Milk Bands

Nog 13 weekjes en dan is het zover. Ons kleine, lieve kindje zal hopelijk het levenslicht zien. En ik begin weer met de borstvoeding. Ik weet nog wel van die beginperiode. Ik leek net Pamela Anderson en vergat voortdurend welke borst nu aan de beurt was. Met bijna-borstontstekingen en verstopte melkkanaaltjes tot gevolg. Fijn is anders… Ik gebruikte elastiekjes die ik aan mijn bh knoopte, maar echt handig was dat niet. Er is nu ook een hippe oplossing voor dit probleem: de Milk Bands! Overgewaaid vanuit Amerika en echt handig. Je hoeft het bandje namelijk niet steeds van pols te wisselen, je kunt het gewoon binnenste buiten keren. En extra handig is de tijdsindicatie. Je kunt door middel van een glijdertje ook aangeven hoe lang de voeding duurde en hoe laat dat was. Je kunt zelfs aangeven hoeveel vieze luiers je kindje heeft gehad! Ik heb een Milk Band gekregen om uit te proberen, maar het echte gebruiksgemak kan ik pas testen in mei. Maar het lijkt me in elk geval ideaal en ik ben er dus heel blij mee! Lijkt het jou ook heel handig? Voor meer informatie of om een Milk Band te bestellen in een van de 10 hippe kleurtjes kijk je op de website van Smartmama.

En natuurlijk heb ik ook 10 Milk Bands gekregen om weg te geven aan mama’s die binnenkort het avontuur van borstvoeden weer aan zullen gaan of die nu borstvoeding geven en tegen bovengenoemde problemen aan lopen. Om kans te maken laat je ons via dit formulier weten welke kleur je het mooiste vindt en wie weet ontvang jij over een maandje dit hippe en handige borstvoedingsbandje! Deze actie loopt tot 8 maart 2010.

Vorig artikelAupairanoia
Volgend artikelZouf sieraden
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here