Hangmat: een uniek cadeau voor Moederdag

dh-bibi-hangmatBinnenkort is het weer zo ver: Moederdag! Tijdens Moederdag wil je je moeder natuurlijk lekker in het zonnetje zetten. Daarvoor zijn verschillende cadeaus te verkrijgen, maar die zijn wel een beetje standaard. Wees origineel en geef haar een hangmat cadeau.

Als enige in Nederland kun je bij DeHangmat.nl een persoonlijke boodschap bij je bestelling meesturen. Schrijf je eigen brief, maak je eigen foto of scan de tekeningen van de kinderen in. Deze zal bij DeHangmat.nl worden afgedrukt en mee verzonden met de hangmat. Dit geeft je moeder de persoonlijke aandacht die ze heeft verdiend.

Is dit nog niet bijzonder of persoonlijk genoeg? Je kunt de hangmat ook laten verpakken. Je kunt de hangmat zelfs laten bedrukken! Dit kan met een mooie full color foto, of met een persoonlijk geschreven boodschap.

Geef haar datgene wat ze verdiend: een hangmat om lekker te ontspannen.

dh-rio-hangmat

Vorig artikelLeuke moederdaglintjes
Volgend artikelMinimonkey carrier draagzak
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in