MiniRepublic

Ben jij al die tuttige kinderkleding ook zo beu? Bij MiniRepublic snappen ze dat en richten ze zich dus vooral op Urban & Trendy kleding met een stoere twist. Ze verkopen er onder andere het merk Stones and Bones: stoere kinder T-shirts in originele kleurtjes en prints voor jongens en meisjes! En bovendien heel schappelijk geprijsd, zodat je het niet bij slechts 1 shirtje hoeft te laten. Voor de meiden zijn er prints met dieren zoals een konijn of een paard, jongens krijgen een stoer vliegtuig of een raceauto. Zeker weten dat het in de smaak valt. De kleuren zijn lekker fel, passend bij een stralende zomer! Naast Stones and Bones verkoopt MiniRepbulic nog meer hippe merken zoals: Kidscase, American Outfitters, Claesen’s, Finger in the Nose, Babyface en nog veel meer. Je kunt er trouwens al terecht vanaf maat 50!

Namens MiniRepublic mogen wij een shirt naar keuze weggeven van Stones and Bones. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat de link is van de facebookpagina van MiniRepublic. Deze actie loopt tot 12 april 2012.

Vorig artikelOEUF NYC
Volgend artikelDe blaffende kip
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. De code kan ik bij het wedstrijdformulier al een paar dagen niet zien waardoor ik helaas niet mee kan doen. Misschien heeft iedereen hier last van?
    zelfde geldt voor het contactformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in