Minislinger

Ik heb wat vrienden die niet precies naast de deur wonen. Nu, met 2 kids, is het niet altijd meer haalbaar om op verjaardagen de wat verder wonende mensen met een bezoekje te vereren. Toch zijn ze altijd in mijn gedachten, alle verjaardagen staan in mijn agenda. Meestal stuur ik een kaartje (heel soms vergeet ik het jammer genoeg, maar dan sms ik zeker) en ik vind het dan altijd leuk te verrassen met iets grappigs. Een klein cadeautje bijvoorbeeld. Bij Het Zijstraatje hebben ze daar iets heel geschikts voor. Namelijk een minislinger. Perfect voor elke verjaardag waarbij je per post wilt laten weten dat je ook een slingertje komt op hangen! De prijs is heel schappelijk, voor €7,50 bezorg je iemand een boel plezier. De slinger is daarbij ook erg leuk om zelf in huis te hebben. Hij is ongeveer 1 meter lang en heel kleurrijk. Zeker nu met het mooie weer vind ik het leuk ‘m op het terras te hangen, de vlaggetjes wapperen dan in de wind. Net of het elke dag feest is. Zò leuk!

Namens Het Zijstraatje mag ik een minislingertje weggeven. Wil jij deze graag winnen? Laat ons dan via dit formulier weten hoeveel vlaggetjes er aan deze slinger zitten. Deze actie duurt tot 10 juni 2011.

Vorig artikelHart Charm
Volgend artikelZwangerschapsspel
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in